Game of Thrones

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Иначе, сцената кога ги начека Марџери братот и дечко му :zelen а и во цела епизода, многу голи машки газови имаше, нека намалат. :)

Во се повеќе серии има бакнежи и поинтимни моменти помеѓу геј луѓе, е до таму е светот (у принцип Америките).

Малце оф, али пробај гледај ја Looking, ако можеш. :zelen

Не ми е јасен Џон, зема го уби Менс за да не гори жив, и сега може да го јаде од Станис знаејќи го каков е будала.

Не ми се верува дека би му направил нешто, чисто ради почит кон Нед. А и самиот Џон е многу снаодлив, не се дава.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не ми се верува дека би му направил нешто, чисто ради почит кон Нед. А и самиот Џон е многу снаодлив, не се дава.
Јас мислам дека на моменти е многу глуп, ама добро. Станис врска си нема што прави, сака да биде крал на сила, не може така. Џон и треба на таа со Станис што е а не на Станис. Можеби не би го убил ама сигурно не би го викнал да се бори со него.

И уште не ми е јасно што бара Станис на Ѕидот и зошто ќе му е Северот.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
За да собери војска пријателе и да се покажи пред лујџето дека заслужува да биди крал, а и сакам да биди тој.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
За да собери војска пријателе и да се покажи пред лујџето дека заслужува да биди крал, а и сакам да биди тој.
Еве да кажеме ги убедува дивјаците да се борат за него и го освојува Северот, мислиш дека Болтон ќе застане позади него и ќе му помогне да го освои тронот? Не верувам искрено, Станис е оставен сам да се справи со сите.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Еве да кажеме ги убедува дивјаците да се борат за него и го освојува Северот, мислиш дека Болтон ќе застане позади него и ќе му помогне да го освои тронот? Не верувам искрено, Станис е оставен сам да се справи со сите.

Ќе го крка Болтон затоа што Станис беше во добар однос со Старк поточно Нед.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Нели еднаш ги нападна сам, со пиратите?
И беше експресно поразен кога дојде Тајвин со коњаницата.
Станис сам против Ланистер не може, му треба многу поголема војска. И плус Ланистер имаат помош од тој лудакот Фреј така да освен Грејџој не знам кој друг би застанал на страна на Станис.