Што сонувавте денес?

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
353
407
363
Skopje
Сонував како се возам со Груевски во кола и си муабетиме:rofl ај да беше некој друг во колата ке разберев ама што па баш Груевски бе :rofl
Поглуп сон АМИН!

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Caci

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Јас па сонував како се возам во автобус цело време и некаде одиме, не знам дека.. и кога и да сум излегла од автобусот секогаш ме следела некоја жена облечена во црно со капа, ама дишела као Darth Vader буквално! (ако некој гледал Star Wars ќе знае :D)
и секогаш ме следела до вратата и после ја однемало.. и вака во сонот ми се повторува неколку пати.. дури се разбудив преплашена хаха :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Caci

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
за денес не се секавам,,беше нешто добра ,,али претходната кој кошмар,, со другари се качувам по некоја стрмна планина и почнуваат озгора да паѓаат карпи .... најчудно од се е што мислам дека имав избор ,да бегам или да се разбудам ,,,беше ептен реално тоа чувство ми пројде низ глава,прв пат ми се случува ..

се дешавало истото и на некој друг ?

КрисТина К.

Истакнат Член
2 март 2012
527
1,654
393
Скопје
Јас сум сонувала како одам по спирални скали. Сум одела, сум одела нагоре и наеднаш скалите ги снемало и сум паднала врз душек :p

Party Poison

Истакнат Член
20 февруари 2012
140
142
343
Огромна змија и како тие што беа со мене се обидуваат да ја убијат со патент О.о

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
ехх...денеска имав чуден сон или сепак не !!! го сонував мојот најдобар пријател со една девојка :sram се држеа за раце и се само што прв пат се случува да сонувам со лица бидејќи и девојката ја видов и ја знам :eek а инаку само чувствувам дека бил тој.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
сонував како с епакувам.....па ме викнал некој и одам по некои ходници
нема никој.....се вракам ама како по лавиринт да одам и стигам до собата
и пак се пакувам....ииии одам некаде а незнам каде :D

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Денес сонував како наоѓам мало кутренце и си играм со него. :sreken
А вчера сонував, како на едно место наоѓам монета од 20 денари, но во правоаголна форма, и гледам уште една, па уште една, и решавам да ископам во земјата, да видам што има друго. И наоѓам торба со алатки за копање, и книгички, и дневник... се работи на некој археолог. И доаѓаат надредени, сакаат да ме избркаат, демек не си ти археолог, ова место е за нас сега, а јас брзо се трудам да прочитам од книгите најдени, кој е, чиви се работите... :rolleyes

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Денес сонував како наоѓам мало кутренце и си играм со него. :sreken
А вчера сонував, како на едно место наоѓам монета од 20 денари, но во правоаголна форма, и гледам уште една, па уште една, и решавам да ископам во земјата, да видам што има друго. И наоѓам торба со алатки за копање, и книгички, и дневник... се работи на некој археолог. И доаѓаат надредени, сакаат да ме избркаат, демек не си ти археолог, ова место е за нас сега, а јас брзо се трудам да прочитам од книгите најдени, кој е, чиви се работите... :rolleyes
Бегај бе не си ти археолог:rofl
И во сон па имало закон каде смее да се копа(happy)

alekcacko

Полноправен Член
4 март 2012
45
4
8
34
Bitol, Bitola, Macedonia
Јас сонував уште коа се разбудив кај 05 и 15 Ане, сонував дека дошол тука Нимиц и ни рекол проблемот е решен со Грција и дека Македонија ќе влезе во ЕУ! Пријатно... :rofl
ХАХАХАХАХА ОД МАРЈАН ГЕОРГИЕВСКИ. ИНАКУ ИМАМ СОНУВАНО СМЕШНИ СОНИШТА