Што сонувавте денес?

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Мечка сонував и тука околу мене се врткаше и пропадна во вода. После тоа сум тргнала со кола со некое машко ( не знам кој беше) и со колата ни застана на сред гробишта.. Одоколу еден куп споменици, а некои сме ги искршиле возејќи...:ladno:ladno
Дали ова е од хорорите што ги гледам....

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Грди и језиви соништа.Олуја,црни облаци,ама спуштени ниско,проголтуваат се пред себе.Јас бегам,тие позади мене зад петици скоро и да ме вовлечат.
Среќа моја се разбудив на време:eek.

SaraFighter

Староседелец
1 август 2013
178
479
663
Ја сонував една другарка од Струмица од средоношколските денови,дека ќе се мажи :giggleа девојчето нити го имам видено нити слушнато па едно добри 7 години :rofl

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Не се сеќавам на целиот сон, но на крајот си сонив поема и си ја постирав на форум.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Не се сеќавам на целиот сон, но на крајот си сонив поема и си ја постирав на форум.
Често ми се случувало да сонувам поема.
Само што наутро заборавам како била во сонот составена.
Он.Ја сонував младата месечина во вид на скроз тенок сребрен срп.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Prashina

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Често ми се случувало да сонувам поема.
Само што наутро ја заборавам како била во сонот составена.
Он.Ја сонував младата месечина во вид на скроз тенок сребрен срп.

Мислам дека и мојата имаше уште стихови , но не се сеќавам, битно се разбудив говорејќи ја на глас и не менував ништо само ја ставив на форум....
Убаво чувство, ми олесни...

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Eи прееска с'нува куде у Охрид у трафику тражу чашу воду, она ми дава и ми вика шеес денара : O
Вода од чешму се наплаќа у мои с'нови у Охрид, а прашују се зшто бш у Охрид? : ))) Још воду од чешму што не ни наплаќаф тамо : )
А знам зшто с'нува воду, мноо ми се пиеше кд стана сабајле, сува уста и рингишпилска глава, тумач ракија ичера : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Lena