Што правите кога ви е досадно?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Манијачам профили на бивши.
За да после се осеќам го највече говно.

Патем, понекад гејмам. Чисто рекреативно.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and Aleksis

Tantara

Староседелец
31 октомври 2013
456
694
1,103
Обично серии гледам маратонски :) Ретко ми е досадно :) Ама кога ми е, буричкам низ заборавени нотеси, слики, дневници... :))) Си се смеам на дневниците што сум ги пишувала, со сликите од времињата поминати, па украсувам кутии за складирање, прелистувам списанија стари изданија, итн. итн.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
најчесто играм некоја игра или глеам филмови,серии...гледам досадата да ја избегнувам со тоа што излегувам од дома....
понекогаш во кујна си праам јадење...
а понекогаш и досадата ми создава простор да размислувам како да ги решам проблемите

• Ми се допаѓа
Реакции: Tantara

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Porano koa bev pomal imav simptomi na piromanija, cesto si palev stvari i nekako me smiruvase ognot, ne znam zosto. Ne kojznae sto, onaka mali ogancinja. I obozavav koga nekoj pravi skara ili ognovi za kolede, si stoev pokraj ognot kako izliten macor.
Otkoga porasnav ne mi e dosadno nikogas :)

Ispricavam se zbog latinice, not my pc :kafe

Thrashbt

Староседелец
6 октомври 2012
233
86
1,038
31
Битола
Слушам музика или пак барам нови бендој/артисти за слушање, ќе играм некоја игра и то би било то.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Јас сум од оние што седат и мислат колку им е досадно, а не преземаат ништо околу тоа.
Ќе ми надојдат триста идеи, а во 60% од случаите нема ништо да направам. Ќе ме мрзи, па ќе се премислам дека идејата е лоша... и така ќе си седнам и ќе си скролам глупости по интернет, дури не ме фати некој креативен бран во 4 сабајле, кој секако, бидува потиснат од мрзата да станам.
:nah

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis

Marijaaa

Истакнат Член
30 мај 2015
65
116
343
Читам добра книга, готвам, испробувам рецепти, вежбам, преуредувам се, медитирам :sleep