Што правите кога ви е досадно?

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
135
1,053
23
Обично не ми е досадно за време на зимскиот распуст зашто се подготвувам за испити. Кога завршувам со учење, гледам македонски народни приказни, слушам музика, читам книга по слободен избор.