Што открива за вас датата на раѓање?

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,441
2,542
1,133
Духовити, способни и интелектуално ориентирани. Поседувате голема сила со чија помош способни сте да направите чуда. Во моментите на слабост губите контрола и може да станете само деструктивни. Потребно е да усовршите некоја тактика за релаксирање.
:unsure Пола - пола !
 
  • Like
Реакции: Badgirl

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
24
10. Вие сте личност која лесно ги надминува животните проблеми. Ретко кој е така способен да ја насочи таа негативна енергија во позитивна. Останатите луѓе ви се восхитуваат, па дури малку и ви завидуваат. Способни сте да водите други во вистинската насока.
Првата реченица ДА !
 
  • Like
Реакции: Badgirl

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
11. Имате голема магнетска привлечност. Ве карактеризира непогрешлива интуиција и се стремите кон возвишени идеали. Лесно можете да се извлечете од животните проблеми и наоѓате решенија од повеќе перспективи. Можете да имате проблеми во наоѓањето на соодветен партнер.
( последново најмногу го погоди....:rolleyes:)
 

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,132
2,396
1,133
Yellow submarine
Мојата дата е со предвидувачки моќи.
Оваа година еве, баш на таЈа моја дата од 26 официјално ќе преминам во 27 годишна.
Од сега знам. А, и вчера знаев.
 

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
Духовити, способни и интелектуално ориентирани. Поседувате голема сила со чија помош способни сте да направите чуда. Во моментите на слабост губите контрола и може да станете само деструктивни. Потребно е да усовршите некоја тактика за релаксирање..................e bogami me pogodi
 
  • Like
Реакции: Badgirl

crvenkapa

Староседелец
15 јануари 2013
235
593
1,093
Се одликувате со трпение и упорност. Пред да донесете одлука, вие долго размислувате за неа. Но, кога ќе се одлучите, без застанувања се борите до крај. Толерантни сте и ги извлекувате само најдобрите особини од луѓето... Точно :) и заради ова последното, многу пати сум се зафркнала :)
 
  • Like
Реакции: Badgirl

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,161
1,133
Енергични, сакате сами да донесувате одлуки во својот живот. Сакате да ги споите духовното и материјалното, затоа сте добри во организирање на хуманитарни активности. Својата креативност најдобро ја покажувате во тимска соработка. (y)
 
  • Like
Реакции: Badgirl

kizzo

Истакнат Член
14 јануари 2013
827
1,328
93
Скопје-Ченто
www.idadija-inz.com.mk
5. По природа сте со немирен дух и сакате промени и разновидност. Сè што правите се одликува со брзина, ефикасност и јаснотија. Поседувате изразена креативност и способност за уметничко изразување. Ве интересира сè што е необично и ексцентрично.

од збор до збор се ми е погодено... :D :)
 
  • Like
Реакции: Badgirl

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
Блaге везе немa овa !
И ја мислу такој искрено, не да нема везе, али најде се некој случајно у некој од пуно способности што су набројани и одма си праиш филм иииии маму му е*у стфарно има врска хороскоп
Можда има, али општо за карактеристике на знак, а не тој кд и у колко саат се родија некој : )
 
  • Like
Реакции: Angiie