Пa дa, прост пример моите родители се ко вaтрa и лед, a нa истa дaтa родени... Што се тиче, aстрологијa,општи кaрaктеристики кaј личностa бaзирaјки се нa хороскопскиот знaк во ред... имa нешто, мaдa и со тоa не се зaмaрaм многу.. aмa овa со дaтaвa ми е....
10. Вие сте личност која лесно ги надминува животните проблеми. Ретко кој е така способен да ја насочи таа негативна енергија во позитивна. Останатите луѓе ви се восхитуваат, па дури малку и ви завидуваат. Способни сте да водите други во вистинската насока. Упс, не. Тешко успевам да ги надминам проблемите, но знам да глумам дека сум ги надминала а тука има разлика.
3. Популарни и комуникативни. Духовитоста и шармот ви помагаат во склопувањето на пријателства. Во социјалните активности вие сте центар на вниманието. Креативни сте и поседувате повеќе таленти кои спонтано ги покажувате. Да де,сите сме и популарни и комуникативни,полни со духовитост и шарм. Креативноста блика од секоја наша пора. Талент на нивоу. И тоа го поседуваат само јас и дотичните тројки.
6. Напредувате постепено во животот и не ги повторувате истите грешки. Верни сте на семејството и пријателите и едно од најголемите задоволства ви е да ги развеселувате оние кои ги сакате. Вие сте одговорни и никогаш не ги заборавате своите обврски. Штотуку напраив серија од 100 стомачни и се осеќам одговорно.
27. Сакате да се забавувате во друштво и сте симпатични на околината. Поседувате моќ на голема имагинација затоа е препорачливо да се занимавате со уметност. Многу сте емотивни и знаете да реагирате бурно во некои ситуации. Не се изолирајте од другите.
20. Вие сте личност која е добро прифатена од средината во која живее. Ведра и духовита и во секоја прилика зрачите со топлина и љубов. Се радувате на животот и настојувате да уживате во него што повеќе. Понекогаш потклекнувате на животни искушенија и можете да ја изгубите својата цел.
Значи има вистина во ова и заџабе трубат другите дека е без врска Прашај, прашај навреме да испрајме ако некаде е грешка