Што е љубов?

İncognito

Староседелец
31 август 2013
2,499
3,776
1,153
Кога ја делиш новогодишната ноќ со Соња, а утредента пиеш кафе со неа и името не и го знаеш.
 

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,411
1,103
Кога понеделник не е најтешкиот ден а недела не е најдосадниот само затоа што тие се тука - Семејство <3
 

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,684
3,863
1,183
Кога ти седи во скут и те прегрнува и не те пушта добри 10 минути :sreken