Што е љубов? | Црнобело Форум

Што е љубов?

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Љубов е кога ти дозволува да ги ставиш ладните стапала под неговото топло тело.
Љубов е кога не легнуваш во кревет со него само да спиеш, туку и зошто сакаш покрај него да се будиш.
Љубов е кога го носиш во мислите секогаш и секаде.
Љубов е кога те пушта да зборуваш за работи кои воопшто не го интересираат.
Љубов е кога го дели твојот ентузијазам.
Љубов е кога неговата среќа ја доживуваш три пати повеќе а неговата тага пет пати посилно...

Љубов е кога... мирисаш на љубов:)
 

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Љубов е кога несвесно правиш работи кои во нормални случајеви не би ги направила
Љубов е кога те ислушува кога ке кажеш нешто исто по неколку пати за кое имаш заборавено дека си го кажала
Љубов е кога иако работел денеска цел ден и е истоштен сепак поминува уште два -три саати со тебе само за да те види
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Caci