Што е за жените вистински маж?

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Вистинсκи маж е оној κој ја почитува жената, застанува сеκогаш на нејзина стρана κога е во пρаво, ја поддρжува. И поκажува κолκу ја саκа и и доκажува деκа АΚО СО НЕА САΚА ДА ЛЕГНЕ ПЕТОΚ НАВЕЧЕΡ, САΚА ДА ОСТАНЕ И ЦЕЛ ДЕН ВО САБОТА СО НЕА...
Κо ρазуме сватит че ; )
Маж κој нема да ја ρасплаче неa туκу κе ја воздигнува со постапκи и κе ја тρетиρа κаκо κρалица.
Последно ал најбитно.. Κога мисли на неа и κога саκа се' да доживува со неа, κога ја саκа. На дρуга не ни помислува!
 
Последна промена:

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,217
6,861
1,153
Big Sur
Овој!
20201028_132838.jpg
Добро сега, веста е од Зона Сумрака, ама да се правиме дека е реална.

Ми се свиѓа многу што темава е во овој подфорум ама. ❤️
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
4,911
5,418
1,183
Disco
Овој!
Отвори ја прикачената датотека 34569
Добро сега, веста е од Зона Сумрака, ама да се правиме дека е реална.

Ми се свиѓа многу што темава е во овој подфорум ама. ❤️
Ау ахахахх
Овој не со шминка, со фасада, малтер и кнауф не може да заличи на Рики Мартин, Блекџек хирургот кој му изменил фаца на бројни нацистички бегалци ќе дигнел раце од суратов :D
Година дена 500 жени тоа се 1,5 жени на ден, секс машина со директно убизгавање, пусти четници што објавуваат и си веруваат, страшно.
 

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,217
6,861
1,153
Big Sur
Ау ахахахх
Овој не со шминка, со фасада, малтер и кнауф не може да заличи на Рики Мартин, Блекџек хирургот кој му изменил фаца на бројни нацистички бегалци ќе дигнел раце од суратов :D
Година дена 500 жени тоа се 1,5 жени на ден, секс машина со директно убизгавање, пусти четници што објавуваат и си веруваат, страшно.
Ова мекуш, Рики Мартин ќе се прави, Живота е праф маш со сите почести.
Дури оставил и уште место за нови жени.

SAVE_20201114_233321.jpg
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
4,911
5,418
1,183
Disco
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra