„Немаш почит кон неа“ - Невестата со венчаница, а младоженецот со маица и шорцеви на својата свадба
„Тој не те почитува доволно за да облече пристојна облека за свадбата и ти сепак се мажиш за него?“, е еден од осудувачките коментари. ...www.crnobelo.com
Само што го дочитав ова и ми текна на темава.
Еве праф маш - Покемон, каки шорц и катана за свадба. Долу сигурно има и сандали уз белите чорапи.
Невестата делува ко да е исечена и залепена од друга слика или се облекла така на заебанција за 14-ти роденден на младоженецов.
Според коментарите, двајцата имале по 30ина години.
Освен ако немале некој претходен заеднички договор (според кој фер би било и невестата да се појави по маицата во која спие, а не во фустан и со ланче што сигурно чинат илјадници долари), ова е права дефиниција за стапување во брак колку да не се остане сам и имање нула критериуми за што сакаш од партнерот.
Навистина сметам дека е минимален труд да изгледаш пристојно на овој ден. А, ако веќе сте решиле themed wedding, нека биде за сите, не вака ко небо и земја да се споиле.
Овој ми делува како на џанак некако, може и заборавил дека е закажана свадба па по мобилен му јавиле и земал такси за да не ја пропушти сопствената свадба, или лице со одредени психијатриски проблеми.
Катана бе аххахахах тоа е тој момент У змајевом гнезду праф маш аура
Сандала и бела чарапа ако е ова десено со Немачка, тоа кај нив евергрин
Може невестата има став "па шо ако дошол со маица и шорц важно ме сака" само што делата се најважни при љубовта па ако ликот не се потрудил да се облече на настан кој се случува еднаш во животот (поретко и 3-4 пати, имаше на форумов репрезенти на такви бројки and all that before 30 )што може да се очекува за нешто посериозно...ццц...