Ова прв пат гледам ....Ке ни го откриеш рецептот?Јас за доручек направив хот дог шпагети
Отвори ја прикачената датотека 105
Се варат со малку зејтин,сол а откако ќе се сварат се става 2-3 лажици павлака. Се јаде со кечап или сирење![]()

Ова прв пат гледам ....Ке ни го откриеш рецептот?Јас за доручек направив хот дог шпагети
Отвори ја прикачената датотека 105
Се варат со малку зејтин,сол а откако ќе се сварат се става 2-3 лажици павлака. Се јаде со кечап или сирење![]()

Yes of courseОва прв пат гледам ....Ке ни го откриеш рецептот?![]()

) и ги ставаш во тенџере да се варат. Thats all
Ти благодарамм...Интересно ...Yes of course
Ги сецкаш виршлите на подебели кругчиња, ги боцкаш шпагетите(не варени нормално) и ги ставаш во тенџере да се варат. Thats all
![]()

После долго време решив да ги направам, се сеќавам прво на 9gag ги видов.Yes of course
Ги сецкаш виршлите на подебели кругчиња, ги боцкаш шпагетите(не варени нормално) и ги ставаш во тенџере да се варат. Thats all
![]()

Сакам и јас
Во плех редиш прво бисквити потоа убаво ги премачкуваш со шлаг потоа над шлагот ги редиш јагодите потоа над јагодите уште еднаш редиш бисквити и ги премачкуваш со шлагот и за крај ги редиш јагодите потоа плехот се остава настрана отприлика 30-40 минути за да се омекнат бисквитите од шлагот за да биде поубаво за јадењеСакам и јас
Како се прави ?