Штотуку подготвив...

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,192
3,931
743
тука постирајте слики од она што моментало или неодамна сте го подготвиле...
ова е нешто што јас пред околу 3часа го спремив...
Вкусно. :) Јас ништо не зготвив, готован сум... :D
 

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,541
2,555
1,133
тука постирајте слики од она што моментало или неодамна сте го подготвиле...
ова е нешто што јас пред околу 3часа го спремив...
ццццц, абе каде вакви слики, штотуку дојден од тренинг :))))))
Инаку штотуку подготвив, протеински шејк, стек, и ориз :)