Ова прв пат гледам ....Ке ни го откриеш рецептот?Јас за доручек направив хот дог шпагети
Отвори ја прикачената датотека 105
Се варат со малку зејтин,сол а откако ќе се сварат се става 2-3 лажици павлака. Се јаде со кечап или сирење
Ова прв пат гледам ....Ке ни го откриеш рецептот?Јас за доручек направив хот дог шпагети
Отвори ја прикачената датотека 105
Се варат со малку зејтин,сол а откако ќе се сварат се става 2-3 лажици павлака. Се јаде со кечап или сирење
Yes of courseОва прв пат гледам ....Ке ни го откриеш рецептот?
Ти благодарамм...Интересно ...Yes of course
Ги сецкаш виршлите на подебели кругчиња, ги боцкаш шпагетите(не варени нормално) и ги ставаш во тенџере да се варат. Thats all
После долго време решив да ги направам, се сеќавам прво на 9gag ги видов.Yes of course
Ги сецкаш виршлите на подебели кругчиња, ги боцкаш шпагетите(не варени нормално) и ги ставаш во тенџере да се варат. Thats all
Сакам и јас
Во плех редиш прво бисквити потоа убаво ги премачкуваш со шлаг потоа над шлагот ги редиш јагодите потоа над јагодите уште еднаш редиш бисквити и ги премачкуваш со шлагот и за крај ги редиш јагодите потоа плехот се остава настрана отприлика 30-40 минути за да се омекнат бисквитите од шлагот за да биде поубаво за јадењеСакам и јас
Како се прави ?