Нели лично се познавате сите членови,затоа ви дадов слика,за да знаете како изгледа кога ќе ви доаѓа на собиранки,да не се чудите која е.ooooh I care a lot now. Not.
Нели лично се познавате сите членови,затоа ви дадов слика,за да знаете како изгледа кога ќе ви доаѓа на собиранки,да не се чудите која е.ooooh I care a lot now. Not.
чекај чекај, сама она ти се понудила за некаков спор што ти го имаш тука на форумот? Не ми е јасно нешто....@Saladin сама ми кажа да и ја ставам,иако јас не сакав,затоа што не сакав да ја ставам во лоша ситуација.Не може правилно да одлучува има 16 години,во пубертет е,а сите знаеме дека во пубертет не можеш правилно да одлучуваш.И и кажав на кои теми да пишува мислења.Така што сама ми кажа да го направам тоа.
Не e за спорот тука ама дека нели на секое цитирање,тагнување,стигнуваат новости и видела се.Видела дека сите лично се познавате тука,јас постојано и викам не може да ставам нејзина слика,ама кој ме слуша.Само јас знам дека го користи профилот.А инаку сакала за да прашува за мода,за нејаснотии по математика,англиски и се останато поврзано со образование,зашто иако сум професор,не можам секогаш да и помагам,па затоа сака тука да се обрати.Знам дека има дополнителни часови и курсеви,ама таа што и предава бира кого ќе вика на дополнителна,а курсот е скап,а само еден работи од нејзиното семејство и плус брат и е со посебни потреби,затоа единствен излез и е овде.А што се однесува спорот ми кажала да ве известам дека и таа ќе пишува.чекај чекај, сама она ти се понудила за некаков спор што ти го имаш тука на форумот? Не ми е јасно нешто....