Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Замисли да не живеат, а постираат. Е тоа е веќе работа.

Nosferatu.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja and existence

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Хорор стана форумов со темава,страв ке ми биде да се најавам.
Женска, во иднина ако сакаш да се изјасниш за некоја тема, да дадеш пофалби или критики те молам направи го тоа во соодветна тема. Можеш пример во критики за администрација, ете кажи дека си незадоволна од мојата тема, страв ти е од нејзе да влезеш на форумот... Пример мене ме занимаат еве вакви теми, извини ако те исплашив :)
Мислам да не уништуваме џабе теми, да ги оставиме на оние што не се плашат да пишуваат...
И од него да се пожалиш и овде да не можеш да отвориш а да не се исплашиш :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991 and Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Е види сега кога би оделе според насловот на темата татко - ЌЕРКА, сигурен си дека не си женско? :)
Значи не ти викам да не пишеш туку чудно ми е пошто се те начекувам на некои такви теми :)

Тоа значи дека сум невнимателен при читање на насловите или дека нема соодветна тема за машки (дискриминација! :zelen) и затоа да не отворам нова ќе се прошверцувам на постоечката... а за женско не сум, барем сега засега...:kafe иако не знае човек шо носи животот...

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Тоа значи дека сум невнимателен при читање на насловите или дека нема соодветна тема за машки (дискриминација! :zelen) и затоа да не отворам нова ќе се прошверцувам на постоечката... а за женско не сум, барем сега засега...:kafe иако не знае човек шо носи животот...
Хаха пак се извади ама добро. :D И не сте дискриминирани таман работа, еве на пример нас цел живот не викаат сине. :)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Е сега чим викаш ахаааа или не можеш да најдеш некоја добра масажерка или па стресот е премногу голем па ти треба посилна (машка) рака? Кажи па да најдеме некое чаре оти ич не бива со стрес да седиш.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Е сега чим викаш ахаааа или не можеш да најдеш некоја добра масажерка или па стресот е премногу голем па ти треба посилна (машка) рака? Кажи па да најдеме некое чаре оти ич не бива со стрес да седиш.
Тоа е тоа масажерка неможам да најдам,ме провали