Ќе ја платам сметката,поевтино ќе ме чини отколку да плаќам масажеркаШто се секираш сега ќе најдеме некоја
Ќе ја платам сметката,поевтино ќе ме чини отколку да плаќам масажеркаШто се секираш сега ќе најдеме некоја
Еее а таман најдов една ама добро чим мислиш дека ќе ти е подобро ако ја платиш сметката во ред не се мешам сепак твој поклон е тоаЌе ја платам сметката,поевтино ќе ме чини отколку да плаќам масажерка
Дај ја накај мене ако си нашла ама ако можеш не е лошо да ја трампаш за некој масерЕее а таман најдов една ама добро чим мислиш дека ќе ти е подобро ако ја платиш сметката во ред не се мешам сепак твој поклон е тоа![]()
Не не неа ќе ја чувам за Aристократ да не случајно се премисли, а тебе ќе ти најдам некој згоден масерДај ја накај мене ако си нашла ама ако можеш не е лошо да ја трампаш за некој масер.
Абе овој млад многу ама силен изгледа,ако забушава кај тебе го праќам одма
![]()
Ич да не го жалиш и ако забушава да го караш одма ќе се поправи![]()
Ако ако праќај го па ќе го ставам јас во ред.Абе овој млад многу ама силен изгледа,ако забушава кај тебе го праќам одма.
А не,овој остај си го таму кај што е,погодено му е местото.Ако ако праќај го па ќе го ставам јас во ред.
А од така малку повозрасните масери овој едино ако ти фати око
![]()
види што убаво му е на лавчето
Хаха важи, па ако најдам некој друг средина од предходните двајца ќе ти пишамА не,овој остај си го таму кај што е,погодено му е местото.![]()