Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Можда немам многу и кој знае каква храна во фрижидер, ама битно имам 2 полици шишиња студена вода од чешма. :p Чат пат и газирана вода со лимон, евентуално сок. По некој заборавен сладолед од оние 5 за 99. Да имав барем уште вентилатор...
Отвараш во шишињата и гледаш - Комбуха.
Отвараш во кутијата за сладолед - полнети пиперки.
Евентуално сарми. :D

СДК иначе, претстои бурна недела. Одмор здравје октомври.

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Да ве информирам што ми кажа чичкото кондуктер.
Доколку имате до 27 години и не сте студент, а често патувате со воз, или може ова ќе ве привлече да патувате, на шалтерите, т.е билетарите во железниците однесете 150 денари, лична карта и мала слика од вас и добивате картичка со која ќе може да патувате бесплатно за викенд секоја трета недела, а останатите денови да плаќате карта со отприлика 40% попуст од цената на билетот. Картичката трае цела година.. :pusi

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не постои апсолутна вистина. Значи и моето тврдење дека не постои апсолутна вистина не е апсолутна вистина?
Тврдење ко тврдење, секогаш е субјективно.

• Ми се допаѓа
Реакции: TheQueen

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Зошто е темата `Канибализам` во подфорумот Философија? Каква врска има јадењето луѓе со философија? Зарем не е подобро да биде во `Исхрана` или во `Готвење и рецепти` ?!

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and TheQueen

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
@Saladin Сакам да те прашам. Во темата „поезија или проза на друг јазик“ треба да биде само лично/авторско дело?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
@Saladin Сакам да те прашам. Во темата „поезија или проза на друг јазик“ треба да биде само лично/авторско дело?
Затоа што се работи за тема во подфорумот „Креативно катче“, би требало да се работи за лично дело. Инаку би била во темата за Литература и книжевност.