Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Возможна е од male to female, само е малку "покомплицирана". Ова го имам прочитано благодарение на една кладба, која ја изгубив, а посакувам никогаш да не дознаев, најискрено. Нема погнасно нешто. Ако го интересира некој ќе му кажам, ама стварно е прегадно(puke)

Don`t wanna know,I`d rather stay in ignorance :D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Се откажав од сите Земни богатства и задоволства кои ги нуди светот.

Освен од тролањето,само што тука библијата не е доволно конкретна, дали е тролањето грев или не...останува во сива зона, тролот не е грешник бидејќи се што не е забрането е дозволено.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@Хептаграм
да не одам офтопик таму, да ви ја загадувам темата

Велиш времето е илузија за да се контролираат робовите. Еве да не одиме предалеку, хипотетички јас и ти сами стоиме на Марс. Нема луѓе, нема робови, само јас и ти. Дали времето постои таму?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не знам за телемити и оргии ама казнени за скрнавење на тема ( која не е чет муабети) не ви бегаат. :D

Во право си, иако тешко ги разликувам двете теми... скврнавење страва зборче е... as in Црна ружа осквернавила турски гробови во Прилеп, полицијата трага по сторителите и поднесена е кривична пријава против непознат сторител...

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Абе да не беше онаа @Electra и јас ќе славев јубилеј без казнени. Ама еве сеа сум пак со 0. Им се инфилтрирам таму, праам замки :D
Признај дека едвај чекаше да ме вмешаш во муабетот за да се придружам на забавата т.е. оргијата. iunderstoodthatreference.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Па ајде, думкајте ме сега, џабе ли се јавив? :place

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
ам ајде, шо ќе прајме? Стаклен воз оргија или нешто друго? Еве @Electra ко нај-алфа муж може да одреди шо ќе бидне :D
Чек прво, кој сѐ смее да игра? Или слободен е влезот?
Кажете тоа дур си го збирам клопчево, па ќе решиме.