Тешко, во право си. Но затоа тука си ти, ум да ни поделиш и образ да ни обелиш.Сеа и не читаш убаво? Ај прочитај пак и најди каде напишав „ми го врши“ во тоа мислење. Ако вака ги читаш и Либер Ал и Либер Оз тешко редот твој.
Тешко, во право си. Но затоа тука си ти, ум да ни поделиш и образ да ни обелиш.Сеа и не читаш убаво? Ај прочитај пак и најди каде напишав „ми го врши“ во тоа мислење. Ако вака ги читаш и Либер Ал и Либер Оз тешко редот твој.
Не делам умови јас. Тоа со образи белење... ццц којзнае што правите таму на тоа ритуалите. Образи белење, „вршење“ дејствија... браќа... Многу тајни кои му се недостапни на обичниот неинициран човек.Тешко, во право си. Но затоа тука си ти, ум да ни поделиш и образ да ни обелиш.
Да, така е. Сега оди муабети си со другарчињата, доста ти беше.Не делам умови јас. Тоа со образи белење... ццц којзнае што правите таму на тоа ритуалите. Образи белење, „вршење“ дејствија... браќа... Многу тајни кои му се недостапни на обичниот неинициран човек.
Важи шефе. Како што ќе кажеш ти.Да, така е. Сега оди муабети си со другарчињата, доста ти беше.
Првиот дел... Не заебавај?! Кој би помислил такво нешто... ццц. Животов на се` ќе те научи да бидеш спремен, секакви вистини да дознаваш.Кучка е женски род од куче А надвор од животинското царство, мислам дека не постои тој поим.
Првиот дел... Не заебавај?! Кој би помислил такво нешто... ццц. Животов на се` ќе те научи да бидеш спремен, секакви вистини да дознаваш.
Вториот дел... Ај да се правиме на Тошо и да не користиме воопшто широко прифатени метафори. Ај, може?
Ај да одам да си прочитам што е иронија. :/Иронија првиот дел ако не А за вториот дел, кој како си милува.
До кај сте со движењето?
Кога ќе пишувате нешто како вовед за децата на вегетата мора да најдете соодветни зборови за да ги доловите најбитните карактеристики на членовите. Нешто како редот на молкот, филијалата на тишината, поданиците на непишаниот збор... Мислам ова кога ќе пишувате некоја книга за почетоците на движењево, па нешто како предговор...
И ако може јас да ги боцкам луѓето низ град со шприцови со вегета. Плиииис..