Чет муабети (ти реков-ми рече)

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
Сеа и не читаш убаво? Ај прочитај пак и најди каде напишав „ми го врши“ во тоа мислење. Ако вака ги читаш и Либер Ал и Либер Оз тешко редот твој.
Тешко, во право си. Но затоа тука си ти, ум да ни поделиш и образ да ни обелиш.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Тешко, во право си. Но затоа тука си ти, ум да ни поделиш и образ да ни обелиш.
Не делам умови јас. Тоа со образи белење... ццц којзнае што правите таму на тоа ритуалите. Образи белење, „вршење“ дејствија... браќа... Многу тајни кои му се недостапни на обичниот неинициран човек.

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
Не делам умови јас. Тоа со образи белење... ццц којзнае што правите таму на тоа ритуалите. Образи белење, „вршење“ дејствија... браќа... Многу тајни кои му се недостапни на обичниот неинициран човек.
Да, така е. Сега оди муабети си со другарчињата, доста ти беше. ;)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Кучка е женски род од куче :) А надвор од животинското царство, мислам дека не постои тој поим.
Првиот дел... Не заебавај?! Кој би помислил такво нешто... ццц. Животов на се` ќе те научи да бидеш спремен, секакви вистини да дознаваш.

Вториот дел... Ај да се правиме на Тошо и да не користиме воопшто широко прифатени метафори. Ај, може?

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Првиот дел... Не заебавај?! Кој би помислил такво нешто... ццц. Животов на се` ќе те научи да бидеш спремен, секакви вистини да дознаваш.

Вториот дел... Ај да се правиме на Тошо и да не користиме воопшто широко прифатени метафори. Ај, може?

Иронија првиот дел ако не :) А за вториот дел, кој како си милува.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Иронија првиот дел ако не :) А за вториот дел, кој како си милува.
Ај да одам да си прочитам што е иронија. :/

(требало авторката да ти каже “Thank you Captain Obvious“ околу првиот дел)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
До кај сте со движењето? :D
Кога ќе пишувате нешто како вовед за децата на вегетата мора да најдете соодветни зборови за да ги доловите најбитните карактеристики на членовите. Нешто како редот на молкот, филијалата на тишината, поданиците на непишаниот збор... Мислам ова кога ќе пишувате некоја книга за почетоците на движењево, па нешто како предговор...

И ако може јас да ги боцкам луѓето низ град со шприцови со вегета. Плиииис..

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
До кај сте со движењето? :D
Кога ќе пишувате нешто како вовед за децата на вегетата мора да најдете соодветни зборови за да ги доловите најбитните карактеристики на членовите. Нешто како редот на молкот, филијалата на тишината, поданиците на непишаниот збор... Мислам ова кога ќе пишувате некоја книга за почетоците на движењево, па нешто како предговор...

И ако може јас да ги боцкам луѓето низ град со шприцови со вегета. Плиииис..

Сеуште нема кворум за основање на тајниот Ред на Вегетата.:pusi
Не мора со шприц, може да одиме по ресторани и да подметнуваме соларници со вегета наместо оние со сол... така се шири Идејата, тајната, зборот!

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky