Супер. Ај сеа најди си инфо што е тоа и како се добива и што предизвикува. Чисто онака информативно, пред да си ги воспалиш мускулите и да уживаш во болките.
Супер. Ај сеа најди си инфо што е тоа и како се добива и што предизвикува. Чисто онака информативно, пред да си ги воспалиш мускулите и да уживаш во болките.
Не се замарам со тоа Бобо,од добар тренинг се добива воспаление на мускулите и тоа чувство колку и да е болно толку е и убаво затоа што тогаш знаеш дека работиш на телото и нешто се дешава.Супер. Ај сеа најди си инфо што е тоа и како се добива и што предизвикува. Чисто онака информативно, пред да си ги воспалиш мускулите и да уживаш во болките.
Повели и друг пат. Сеа ми се јасни многу работи од твојот карактер. : ) Потсети ме некогаш, ќе ти кажам. Или пиши ми ППНе се замарам со тоа Бобо,од добар тренинг се добива воспаление на мускулите и тоа чувство колку и да е болно толку е и убаво затоа што тогаш знаеш дека работиш на телото и нешто се дешава.
Така го гледам тоа.
Пс.Фала на инфо
Ќе ми направиш анализа на карактерот?Повели и друг пат. Сеа ми се јасни многу работи од твојот карактер. : ) Потсети ме некогаш, ќе ти кажам. Или пиши ми ПП
Во лице, да. Вака преку пишани медиуми каде што не ти ги гледам реакциите, јок.Ќе ми направиш анализа на карактерот?
Хехе,ок.Во лице, да. Вака преку пишани медиуми каде што не ти ги гледам реакциите, јок.
Ќути...Брат Хепта сигурно сега од срам не пишува. Го засрами и него и цел таен ред.
Да ќутам јас или ми го опишуваш дејството што го врши брат Хепта?Ќути...
Кое дејство ти го врши брат Хепта?Да ќутам јас или ми го опишуваш дејството што го врши брат Хепта?
Сеа и не читаш убаво? Ај прочитај пак и најди каде напишав „ми го врши“ во тоа мислење. Ако вака ги читаш и Либер Ал и Либер Оз тешко редот твој.Кое дејство ти го врши брат Хепта?