Чет муабети (ти реков-ми рече)

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
Одговорот се крие во тебе. Немој да чекаш се` да ти биде соџвакано. Потруди се малку и пробај барем да размислиш и анализираш.
Одговорот кој се крие во мене, вели дека нема контрадикција во текстот. Сега што правиме? Ќе џвакаме или....?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Оу не, не сум џвакач. Ништо тогаш, би ти препорачал да навлезеш суштински во она што го пишува во тој текст и да почнеш да се сомневаш појако наместо да голташ веднаш. Сомневањето е мајка на анализирањето.

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
Оу не, не сум џвакач. Ништо тогаш, би ти препорачал да навлезеш суштински во она што го пишува во тој текст и да почнеш да се сомневаш појако наместо да голташ веднаш. Сомневањето е мајка на анализирањето.
А јас се си мислев дека текстот токму ова и го порачува.....ама ете, не знам се, тоа е!

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А јас се си мислев дека текстот токму ова и го порачува.....ама ете, не знам се, тоа е!
Не знаеш???? Како така? Па прав телимит знае се`! Дури и ги познава жените комплетно (како најголема космичка мистерија).

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ми фали добро воспалување на мускулите.Утре на bodystyling во фитнес студио ќе го добијам.
И после тоа добри 20мин.во сауна.
Обожавам викенди исполнети со
спортски активности.
Имаш слушнато за рабдомиолиза?