Одговорот кој се крие во мене, вели дека нема контрадикција во текстот. Сега што правиме? Ќе џвакаме или....?Одговорот се крие во тебе. Немој да чекаш се` да ти биде соџвакано. Потруди се малку и пробај барем да размислиш и анализираш.
Одговорот кој се крие во мене, вели дека нема контрадикција во текстот. Сега што правиме? Ќе џвакаме или....?Одговорот се крие во тебе. Немој да чекаш се` да ти биде соџвакано. Потруди се малку и пробај барем да размислиш и анализираш.
Хинт: поврзано е со мудроста.Одговорот кој се крие во мене, вели дека нема контрадикција во текстот. Сега што правиме? Ќе џвакаме или....?
Оу не, не сум џвакач. Ништо тогаш, би ти препорачал да навлезеш суштински во она што го пишува во тој текст и да почнеш да се сомневаш појако наместо да голташ веднаш. Сомневањето е мајка на анализирањето.Џвакај уште.....
А јас се си мислев дека текстот токму ова и го порачува.....ама ете, не знам се, тоа е!Оу не, не сум џвакач. Ништо тогаш, би ти препорачал да навлезеш суштински во она што го пишува во тој текст и да почнеш да се сомневаш појако наместо да голташ веднаш. Сомневањето е мајка на анализирањето.
Не знаеш???? Како така? Па прав телимит знае се`! Дури и ги познава жените комплетно (како најголема космичка мистерија).А јас се си мислев дека текстот токму ова и го порачува.....ама ете, не знам се, тоа е!
Срам да ми е.Не знаеш???? Како така? Па прав телимит знае се`! Дури и ги познава жените комплетно (како најголема космичка мистерија).
Брат Хепта сигурно сега од срам не пишува. Го засрами и него и цел таен ред.Срам да ми е.
Имаш слушнато за рабдомиолиза?Ми фали добро воспалување на мускулите.Утре на bodystyling во фитнес студио ќе го добијам.
И после тоа добри 20мин.во сауна.
Обожавам викенди исполнети со
спортски активности.