Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

I see...nice touch mr.existence :)
Еве како што наведе егзистенс, Вегетата го нашла својот пат до Јапонија, поточно до Нагасаки каде по грешка стигнал Пепе после обидот да стигне до Памплона на сточниот пазар и да купи јагне. Како завршил во Јапан не е јасно но доказите се непобитни во вид на постоење на цртеж на Vegeta, дете кое веројатно има натприродни моќи, што е и нормално. Бидејќи е Vegeta-san. Подоцна потомците на Пепе биле на добар пат да ја откријат Тајната но едно тажно утро се десило нешто чудно во Нагасаки...случајност?!

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Сепак треба да се побрза, конкуренцијата на пазарот на тајни редови е голема, еве телемитите се веќе тука!

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ами ако е таен ред т.е. тајна Вегета, да не дискутираме јавно, ќе ни ја украдат идејата. paranoik.jpg
Ни треба месија и негов записничар што ќе ги следи дејностите во чекор. Аутрајдер? Тебе те бива за раскажувања и доловување детали.
Јас може да ви бидам советник и чувар на тајните состојки, па кога ќе дојдат тешките времиња, со херојски подвиг за зачувување на светоста и тајната, може ќе успеам и да се пласирам ко божица (не газиранана вода) кај идните генерации. :rolleyes:
И слоган, никаде без слоган.
На солта не може да ѝ се верува!

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Може, јас ќе сум хроничар на Вистината за вегетата. Може денес никој нема го земе тоа за сериозно, но и Кроули никој не го рецкал пред 100 години, а види денес! Во 2114, некој ќе ги пишува нашите мисли на некој тогашен форум.

Правда за Вегета!

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ами тогаш селфито не било измислено, а сега еве ние женските членови ќе се жртвуваме да покажеме пола груди посолени со Вегета и ќе навлечеме поданици веднаш, а под сликата ќе ставиме линк од сајтот за инфо. Све у рок службе. #FollowTheLight #Vegeta