Чет муабети (ти реков-ми рече)

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Си ги сликавте ЈАЈЦАТА ?!?!
Добро сеа знам на некој му се поголеми на некој помали.
Иначе шо боја му закачивте?!

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Иначе алал да му е на администраторите на страната и форумов, му се во ТОП стање, стандард си отвора, значи спрема ИТ.ком.мк е 1000 пати подобар, во смисол на брзината!
Во секое време кога ќе посакаш можеш да одиш на it.com.mk

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Во секое време кога ќе посакаш можеш да одиш на it.com.mk
Значи тие форуми како, ит.цом.мк, електроника и сл, се едноставно не забавни и мртви форуми, но на такви форуми сум член заради тоа што некогаш ке побарам помош, па така некој што се разбира ке ти одговори!

Иначе моментално, не дека правам лице, но повеќе дремам на ЦРНО БЕЛО ФОРУМОВ, од колку на фејзбук, сакате верувајте сакате не верувајте!

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
parvati кај си бе кумановац, те нема нешто :mstickle Го изедовте во Гевгелија како и згаснаа шансите и надежите да играте плеј оф, Кожув во низа 6 победи по ред :mstickle

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
parvati кај си бе кумановац, те нема нешто :mstickle Го изедовте во Гевгелија како и згаснаа шансите и надежите да играте плеј оф, Кожув во низа 6 победи по ред :mstickle
Туј сам брат : ) знам за Кожуф, прату спорт ептен : )))
Аеее у финале пробајте да ги згазите еМЗеТе брат, поздраф голем како мој трицепс : ) haha

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
хаха тешко дека ќе излезе нешто, ако во меѓувреме ти не планираш да се мажиш :D
Рано ми е. (bandit)

Едит: Уствари чекај бе, па се мажив јас лани на форумов. (facepalm) Уште малце 1 година. :D

Добро, без нервози моите се Devil и Elevator во случај да не ти отвара слика. :D
Дај ти некоја препорака сега : ))
Не беше конкретно за тебе тоа, не си ни прва ни последна тоа што го направила, само ум за друг пат. :D
Би дала јас препорака да имам филм гледано, а квалитетен филм не сум гледала со месеци. :|