Чет муабети (ти реков-ми рече)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Аееее фала ти Пике за три плусче на лишче : ) не гу поздрављај Шакиру : )

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Just Perfect

Активен Член
3 април 2013
137
120
43
Ете јас многу убаво си поминав :) Да се пофалам :D
nice... па барем не штедете на зборови ц ц ц какви сте...каде бевте ..со кого бевте...и слично :D
И јас убаво си поминав иако дома останав(се важи нели?(wasntme)) ..си ја исчистив собата(сите одмараа денес јас работев:giggle) си читав книга се дружев со мачето на форумов малку и така:zelen
за тебе срцка прочитав вчера дека си се успала...гајле ти е.... битно си се одморила...
и ние бевме дома кај мене со друштвото....што е уште потрагично купивме вотка ... ќе пиеле луѓево...кога излезе дека таа вотка-сокче(смирноф газираната).важно ние 14 флаши земавме...успеав да ги убедам да ме исчупкаат и да ми ги средат ноктите...да личам на нешто :D ..дека последнава недела и немав баш време за себе....
just perfect :showoff

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Давор

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
nice... па барем не штедете на зборови ц ц ц какви сте...каде бевте ..со кого бевте...и слично:D

Бев во викендичка на еден другар,12 души бевме,скаричка,пиво,вино,имаме се што ти душа сака.Интересно беше :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Just Perfect

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
вчера Kitty малата ми качи тем. се разболе и фино лепо си останавме дома,отидовме на кратко без неа до кај на маж ми сестра му,да го видиме малото бебуле и пак назад низ двор цело попладне.
ти кај беше,како си помина?:)

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
вчера Kitty малата ми качи тем. се разболе и фино лепо си останавме дома,отидовме на кратко без неа до кај на маж ми сестра му,да го видиме малото бебуле и пак назад низ двор цело попладне.
ти кај беше,како си помина?:)
јас овде во околината на Ск во природа и топ беше цел ден, јадење пиење....се претера :D

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon