Па шо закачил дека има 18 години, или како шо велит Џемо билбилј,, Шо се прајш енглес море францус" иначе ти од кај си ?!
Јас сум алергична на сабајлиња. У фамилија имам легенда дека прабаба ми била оплодена од лилјак.Бев утрово, замисли и топло е иако од сабаје попријатно и пирка ветре.
Прилеп.....Па шо закачил дека има 18 години, или како шо велит Џемо билбилј,, Шо се прајш енглес море францус" иначе ти од кај си ?!
Немораш секогаш да ми нагласуваш ама баш секогаш губиш енергија на нагласување,и тоа без потреба.Има места каде што се согласуваме,има,и тоа е сосема нормално.Морам овој пат да се согласам со тебе.
Стварно? Не знаев.Немораш секогаш да ми нагласуваш ама баш секогаш губиш енергија на нагласување,и тоа без потреба.Има места каде што се согласуваме,има,и тоа е сосема нормално.
Добро,нагласувајСтварно? Не знаев.
Мелпомена, види.
Ќе ти кажам најискрено.
Не мора ти мене да ми кажуваш како да ги формулирам моите мислења.
Ако сакам да нагласам е мое право. И ако само тој дел од постот можеше да го „издвоиш“ за да ми се качуваш на глава тогаш ајде продолжи со драматизација, ама сама оти мене ми се смачи од ова твое играње.
Остај што ми се смачи па и досадно ми стана.
Поздрав и убава ноќ.
Ете јас многу убаво си поминав Да се пофаламЛуѓе ајде фалете се кој како поминал...
Јас искрено не баш нешто,освен дека се изналегачив барем ...
И јас убаво си поминав иако дома останав(се важи нели?) ..си ја исчистив собата(сите одмараа денес јас работев) си читав книга се дружев со мачето на форумов малку и такаЛуѓе ајде фалете се кој како поминал...
Јас искрено не баш нешто,освен дека се изналегачив барем ...