Ората си ги знам јас, свадби нема. Т.е. има една летово, ама нема да можам да појдам, така да за мене исто ко да нема.хаха учи нови ора, па за некој месец те водам
Ората си ги знам јас, свадби нема. Т.е. има една летово, ама нема да можам да појдам, така да за мене исто ко да нема.хаха учи нови ора, па за некој месец те водам
nice... па барем не штедете на зборови ц ц ц какви сте...каде бевте ..со кого бевте...и сличноЕте јас многу убаво си поминав Да се пофалам
за тебе срцка прочитав вчера дека си се успала...гајле ти е.... битно си се одморила...И јас убаво си поминав иако дома останав(се важи нели?) ..си ја исчистив собата(сите одмараа денес јас работев) си читав книга се дружев со мачето на форумов малку и така
nice... па барем не штедете на зборови ц ц ц какви сте...каде бевте ..со кого бевте...и слично
Тогаш те земам летото на една свадба, deal?Ората си ги знам јас, свадби нема. Т.е. има една летово, ама нема да можам да појдам, така да за мене исто ко да нема.
јас овде во околината на Ск во природа и топ беше цел ден, јадење пиење....се претеравчера Kitty малата ми качи тем. се разболе и фино лепо си останавме дома,отидовме на кратко без неа до кај на маж ми сестра му,да го видиме малото бебуле и пак назад низ двор цело попладне.
ти кај беше,како си помина?
Тоа се обидувам да ти кажам, летово не сум availablе, од наесен ако имаш некоја може.Тогаш те земам летото на една свадба, deal?
НемаТоа се обидувам да ти кажам, летово не сум availablе, од наесен ако имаш некоја може.