Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Како и да е чувај си тоа што си го имаш , не те проценувам ,се гледа дека си опседната со мене , тоа не е лошо напротив , ти си како и многу други дел на мојот успех , подзатскриена си ми некако ама пак ќе кажам никаква лоша намера девојченце верено ;)
Не сум опседната само многу сакам да те вреѓам, нешто што со задоволство можам да го правам.
Ти си никој и ништо, само обичен штурец во свет на мравки.
Каде што одиш носиш тага и очај зошто таков си. Немаш успех, само можеш да завидуваш на мојот. Дојди на собиранка ќе ти го покажам прстенот, ако имаш ма**** да ме погледнеш во лице ;)

Последна промена од модератор:

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
:rofl Може да многу работи да ми покажеш ,а јас една ќе ти покажам да не биде само ти ;)
Не сум никој да ,не реков дека сум ;)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
:rofl Може да многу работи да ми покажеш ,а јас една ќе ти покажам да не биде само ти ;)
Не сум никој да ,не реков дека сум ;)

Неколку пати потенцираш дека лажам, затоа за да се увериш дека е вистина и да си допукниш од мака ;), ама немаш толку храброст. Да бев опседната со тебе сигурно немаше да се верам глупав еден.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Јас не реков дека лажеш ,а не ми наметнувај сега термин '' лажеш '' :giggle
Ти кажав дека си во право со тоа дека сум никој и ништо ;) ,а што си ти ? :svirka
Јас му честитам на детето и на тебе како " млада невеста " ,а ако нешто треба тука сме ќе се договориме ,нели пари не барам џабе не се договарам ..
Сега ајде пак искрај ме :D;)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Сам ако не дозна што сум, која сум и што правам не знам што талент поседуваш... изгледа да не можеш да оцениш и процениш.
Не се секирај, за тебе и покана за свадба ќе има, за да го достигниш врвот на љубомората ;)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Јас не реков дека лажеш ,а не ми наметнувај сега термин '' лажеш '' :giggle
Ти кажав дека си во право со тоа дека сум никој и ништо ;) ,а што си ти ? :svirka
Јас му честитам на детето и на тебе како " млада невеста " ,а ако нешто треба тука сме ќе се договориме ,нели пари не барам џабе не се договарам ..
Сега ајде пак искрај ме :D;)
Ама немој јас да те искарам со казнени:DD

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Сам ако не дозна што сум, која сум и што правам не знам што талент поседуваш... изгледа да не можеш да оцениш и процениш.
Не се секирај, за тебе и покана за свадба ќе има, за да го достигниш врвот на љубомората ;)
Океј доста, јас се нашалив виe очи ќе си извадите:D

Инаку кликнете на сликава

cbb.PNG

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Што да правам, од guilty pleasures расправања со луѓе што ги мразам и ми се антипатични ми е омилено :)
Остај тоа, сега омилено нека ти стане фотографирањето. Те очекувам со фотографија да се натпреваруваш. Може??:)))

• Ми се допаѓа
Реакции: Ѕвездичка