Чет муабети (ти реков-ми рече)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Децо, знам дека е интересно малку да се чепнете, па и да се нашалиме троа, но дајте малку со усул. Ако тера работава со спам, продужете си по приватни. Јер коа се преоѓа границата, више не е интересно и ствара одбивност.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo, Electra and Makedonec

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Овие двајцава кучево и мачево, кога ќе се видат на собиранка ќе земат да се тепаат. :rofl

:( да затоа вака виртуелно само ќе се караме.
@Saladin damn it! Јас само сакам фино да се искарам јавно, во инбокс не е интересно (wasntme)
:sreken

Последна промена:

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Е не така до бате ,па нема да можам да спијам вечер од уплав :cool:;) , кај и да е тамо ќе седам само да е за убаво (cake);)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Ве замољувам да муабетите куљтурно без навреди, закани и препуцавања. И ве оќекувам во такмиќењето за фотки.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ѕид на плачот

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Не сум опседната само многу сакам да те вреѓам, нешто што со задоволство можам да го правам.
Ти си никој и ништо, само обичен штурец во свет на мравки.
Каде што одиш носиш тага и очај зошто таков си. Немаш успех, само можеш да завидуваш на мојот. Дојди на собиранка ќе ти го покажам прстенот, ако имаш ма**** да ме погледнеш во лице ;)
Ееее... со намера да го навредиш, не си ни свесна кој комплимент му го даде. Штета што и двајцата нема да разберете. Малите мравки не ги разбираат тие работи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr