Чет муабети (ти реков-ми рече)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
хахаха ,жими една мајка вриштам од смеење :D(wave)
@Makedonec ние никогаш не сме биле пар ,а предлогот ти е добронамерен само што мислам дека иако не ја знам не ја заслужувам на некој начин може ,а и вереник си има ,мед да лижеш ;):D
Она е темпераментна и 100 стапа на туѓ грб знаеш тоа (bravo) ,во секој случај нема лоша душа

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
@Makedonec ние никогаш не сме биле пар ,а предлогот ти е добронамерен само што мислам дека иако не ја знам не ја заслужувам на некој начин може ,а и вереник си има ,мед да лижеш ;):D
Она е темпераментна и 100 стапа на туѓ грб знаеш тоа (bravo) ,во секој случај нема лоша душа
Не е, повели на собиранка ќе ти го покажам прстенот па и вереникот :)
Кога е собиранката??

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Па викаат на 23 ,само дали ќе се оди не се знам ,неможеш да планираш со сигурно затоа што не е сигурно ниту кажал кој ќе иде како

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133

Со тебе само распар може, пар никако. Си имам, а изгледа тебе многу ти е криво. Не си доволно добар за мене, ама барем свесен си и призаваш ;)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Да свесен сум па затоа ти кажувам и тоа јавно гледаш ,имам срце , убаво е што мислиш дека ГУЛАБ ти слетал , пази само да не те направи негде на раме со она среќа што носи :*;)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Да свесен сум па затоа ти кажувам и тоа јавно гледаш ,имам срце , убаво е што мислиш дека ГУЛАБ ти слетал , пази само да не те направи негде на раме со она среќа што носи :*;)

Хахаха оди лечи си ја љубомората на психијатар. Празна глава си и празна душа, а и засекогаш ќе бидеш. Плус многу лошо си ме проценил, ептен лошо ;)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Како и да е чувај си тоа што си го имаш , не те проценувам ,се гледа дека си опседната со мене , тоа не е лошо напротив , ти си како и многу други дел на мојот успех , подзатскриена си ми некако ама пак ќе кажам никаква лоша намера девојченце верено ;)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Хахаха оди лечи си ја љубомората на психијатар. Празна глава си и празна душа, а и засекогаш ќе бидеш. Плус многу лошо си ме проценил, ептен лошо ;)
Сега остај не навредувај одма. Ај кога ќе има собиранка вие двајца да си направите еден муабет, да се опуштите, здружете се. Зошто скарани кога може смирени??