Часот на раѓање го открива вашиот карактер

Nicole

Староседелец
27 јуни 2012
249
226
643
16-17 - Најбитно од се,на прво место им се парите.:D Не е точно.
 

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,078
1,153
Wind Of Change
07-08 - Секогаш зборуваат она што го мислат,но умеат и да молчат.Интриги и недоверба можат да ги исфрлат од колосек.
(y)
 

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,154
7,681
1,183
земјата на чудата
23-00 - Не сакаат компромиси.Нивно мото е: „се или ништо“.Склони на љубомора и посесивност.

Не е точно.
Сосем спротивно.
 

Just Perfect

Активен Член
3 април 2013
137
120
43
10-11 - Ги сакаат луѓето и речиси секогаш се опкружени со искрени пријатели.
Nice (bravo)
 

Самовила

Полноправен Член
6 април 2013
48
33
18
00-01 - Агресивни,но издржливи.Ги сметаат за тврдоглави,горделиви.Во поволни околности оваа констатација може да овозможи неверојатни достигнувања.
 

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
345
63
Родена сум во 17часот и 15мин.
Хороскопот вели дека сум перфекционист и практичар...па само ова второто е точно:kafe