Часот на раѓање го открива вашиот карактер

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
352
405
363
Skopje
Откријте каков е вашиот карактер според времето кога сте родени

00-01 - Агресивни,но издржливи.Ги сметаат за тврдоглави,горделиви.Во поволни околности оваа констатација може да овозможи неверојатни достигнувања.

01-02 - За нив моќта и угледот претставуваат све.Најчесто се успешни.

02-03 - Истовремено се посветуваат на повеќе задачи.Динамични се,и понекогаш нетолерантни.

03-04 - Чуствителни се,сакаат финансиска сигурност,вешто раководат со пари.

04-05 - Полни со концентрација.Често паѓаат во депресија.

05-06 - Трошат многу на работи кои не им се потребни.Мрзеливи се.

06-07 - Шармантни,а емоционалната стабилност ќе им зависи од други особи.

07-08 - Секогаш зборуваат она што го мислат,но умеат и да молчат.Интриги и недоверба можат да ги исфрлат од колосек.

08-09 - Го сакаат спортот,патувањата,ги привлекуваат странци.Родени авантуристи.

09-10 - Организирани,дисциплинирани,убаво се чуствуваат кога помагаат некому.

10-11 - Ги сакаат луѓето и речиси секогаш се опкружени со искрени пријатели.

11-12 - Посебно се успешни кога никој не им се меша во работата.Кариера можат да имаат во уметноста.

12-13 - Се што ќе започнат завршуваат.Матерјалната сигурност и безбедност им е најбитна.

13-14 - Често се осврнуваат на тоа што другите го зборуваат и мислат дека се е наменето за нив.

14-15 - Верни се,но ако приметат дека не се главни во очите на партнерот,веднаш бараат друг.Жртви се за своите деца.

15-16 - Љубезни се,но занаат да паднат во депресија ако почусвуваат дека се отфрлени.

16-17 - Најбитно од се,на прво место им се парите.

17-18 - Перфекционисти се и практични.

18-19 - Само ако се поврзани со други луѓе можат многу да постигнат.

19-20 - Имаат големи сексуални потреби,често менуваат партнери,не знаат за верност.

20-21 - Оптимисти се,речиси никогаш не се верни.

21-22 - Се плашат да не бидат повредени.На својата околина подаруваат топлина,сочуствителност.

22-23 - Интелегентни се,успеваат да излезат на крај со сите проблеми,во предност пред сите,но треба да бидат поскромни.

23-00 - Не сакаат компромиси.Нивно мото е: „се или ништо“.Склони на љубомора и посесивност.
 
  • Like
Реакции: efederer

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,031
2,642
1,143
26
Битола
19-20 -Имаат големи сексуални потреби,често менуваат партнери,не знаат за верност.

јас сум роден во 19 и 30 часот точно е дека имам големи сексуални потреби ама не менувам партнери често и знам за верноста...пошо сум јарец во хороскоп а јарците се најверни луѓе..
 

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
507
803
693
14-15 - Верни се,но ако приметат дека не се главни во очите на партнерот,веднаш бараат друг.Жртви се за своите деца.

Па.. може да се рече за првиот дел. Верна, да, останато така- така. А за вториот не знам, немам деца, сеуште :D
 

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
07-08 - Секогаш зборуваат она што го мислат,но умеат и да молчат.Интриги и недоверба можат да ги исфрлат од колосек.

Аууу како е само погодено.
 

Andrea Bloodbucket

Истакнат Член
18 февруари 2012
280
328
63
00-01 - Агресивни,но издржливи.Ги сметаат за тврдоглави,горделиви.Во поволни околности оваа констатација може да овозможи неверојатни достигнувања.
Точно :).
 
  • Like
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Lily

Староседелец
15 февруари 2012
142
123
1,043
Скопје
09-10 - Организирани,дисциплинирани,убаво се чуствуваат кога помагаат некому.
Не знам баш за организирани:)
 

x3m

Активен Член
17 февруари 2012
137
169
43
Скопје
03-04 - Чуствителни се,сакаат финансиска сигурност,вешто раководат со пари.

Па зарем е можно се да е точно? :о
 

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
376
516
393
11-12 - Посебно се успешни кога никој не им се меша во работата.Кариера можат да имаат во уметноста.
Tочно не сакам да ми се меша никој во работата ама дека сум по уметноста :nah