Часот на раѓање го открива вашиот карактер

КрисТина К.

Истакнат Член
2 март 2012
527
1,654
393
Скопје
05-06 - Трошат многу на работи кои не им се потребни.Мрзеливи се.
* Не е вистина, никогаш не трошам пари на тоа што воопшто не ми е потребно.
 

наташа

Староседелец
3 март 2012
139
115
653
Krusevo
15-16 - Љубезни се,но занаат да паднат во депресија ако почусвуваат дека се отфрлени Точно
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,265
9,107
1,683
06-07 - Шармантни,а емоционалната стабилност ќе им зависи од други особи.
***
цел живот зависам од други (емоциално)
 

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,391
9,099
1,683
Кушкундалево
**12-13 - Се што ќе започнат завршуваат.Матерјалната сигурност и безбедност им е најбитна.

Прилично сум сигурен дека на хирургот кој ме извадил часовникот му бил 1 час понапред зашто најмногу ме опишува
**11-12 - Посебно се успешни кога никој не им се меша во работата.Кариера можат да имаат во уметноста.

Она првото нема никаква допирна точка со мене. Баш спротивно од мене е.
 

NEPOBEDLIV

Истакнат Член
5 март 2012
288
412
63
Се ми се чини во 6 дека сум роден.Значи, јако бате сум :)
 

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
30
Чајџилница
08-09 - Го сакаат спортот,патувањата,ги привлекуваат странци.Родени авантуристи.

тачно
 

smeker

Староседелец
9 март 2012
768
979
1,103
Скопје
22-23 - Интелегентни се,успеваат да излезат на крај со сите проблеми,во предност пред сите,но треба да бидат поскромни.
точно :)
 

Eva

Староседелец
19 февруари 2012
103
100
1,028
14-15 - Верни се,но ако приметат дека не се главни во очите на партнерот,веднаш бараат друг.Жртви се за своите деца. :giggle:rofl
 

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,050
6,674
1,153
Big Sur
17:32 Практичен перфекционист. Мајке ми, they got me.
 

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
699
93
03-04 - Чуствителни се,сакаат финансиска сигурност,вешто раководат со пари. да да е сеа околу чуствителноста така така сум