Часот на раѓање го открива вашиот карактер

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
225
411
63
08-09 - Го сакаат спортот, патувањата, ги привлекуваат странци. Родени авантуристи.

има вистина ... јас сум родена во 08:50 !
 

Aristokrat

Староседелец
27 февруари 2012
2,655
3,335
1,153
Чуствителен да ама дека раководам добро со пари не е точно зашто да раководиш со пари треба да ги ИМАШ:biggrin
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,265
9,107
1,683
06-07 - Шармантни, а емоционалната стабилност ќе им зависи од други личности.