The Shortcut
Во едно градче останала легендата за скратената патека во шумата преку која се оди од една до друга страна на градот. Луѓето се плашат од лудиот старец кој демнее низ шумата и патеката. Но сепак пресвртницата е многу друга.
Во едно градче останала легендата за скратената патека во шумата преку која се оди од една до друга страна на градот. Луѓето се плашат од лудиот старец кој демнее низ шумата и патеката. Но сепак пресвртницата е многу друга.
. Сите хорори уствари што се снимени од 2010 па до сега не ми се добри. Уствари добро, секој си има посебен вкус на хорори ама сепак, мене на пример најдобри хорори ми се оние постарите, не дека после 2000 нема добри хорори има и тука некои филмови кои ми се онака баш страшни ама од 2010 па навака како што реков, не ми се свиѓа ништо. Иначе во темава пишав за да не ја заборавиме
.
технологијата и визуалните ефекти после '80-тите не беше сеуште измислена како до денес, ги почитувам тие хорор филмови поради оригинaлната изведба, како Alien, Predator, The Thing, The Exorcist, Jaws, A Nightmare On Elm Street, The Shining, Texas Chainsaw Massacre, Friday The 13th, Halloween, An American Werewolf In London, The Evil Dead, Hellraiser и тако даље, кои сигурно си ги имал (не)изгледано
.
....ма ајде, така одма се наоѓаш во филм
не ми јасно како само за него да му снема куршум..