Да ....не велам дека сум за таа варијанта...затоа завршив со прашалник...ама што е пак од друга страна со менталното здравје кое се гради внатре во тие институции во ки неможеме ни да замислиме какви услови има и каков е односот на воспитувачите таму...и овде имаме две зла...кое да се одбере?LittleButterfly Е морам мила да се збунам за ова... Можеби гледано од економска гледна точка... детето ќе има подобри услови за живот. А што е со...менталното развивање? Што е со околината во која ќе живее? Како ќе се однесува тоа дете кога ќе го зезаат сите врсници?
Јас сметам дека... ако некој одлучил да живее со коњ наместо со принцеза негово право, ама нека не уништува живот на некое невино суштество...
На таков начин. Тие двајца ќе спијат заедно. Некогаш и ќе се бакнат пред него. Тоа дете ќе смета дека е тоа најнормално. А не е.Да ....не велам дека сум за таа варијанта...затоа завршив со прашалник...ама што е пак од друга страна со менталното здравје кое се гради внатре во тие институции во ки неможеме ни да замислиме какви услови има и каков е односот на воспитувачите таму...и овде имаме две зла...кое да се одбере?
Мислам дека оние кои се најмногу хомофобични (како тие кои би му се ругале на тоа дете) имаат латентен хомосексуалец во нив...
А и јас нема да се сложам со тебе најдраг мој дека би му го уништиле животот тие двајца..?
тоа е премногу дискутаблно...нешто од типот што би било...