Хомосексуалност

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ги бранам бидејќи познавам геј луѓе кои се нормални, среќни и паметни. Маж без мажественост? Верувај знам многу мажествени хомсексуалци кои не се приметуват, односно, не се однесуват како жени, ниту пак се облекуваат, ниту пак имаат грам фаминизам во нив. Поради тоа, не збори кога очигледно не знаеш.
Се бламираат пред камерите? Ти тоа викаш? Добро штом така мислиш, твое право. Јас не гледам никаков блам.
Нека направат деца? Па и една жена и маж често не можат да имаат деца, што всушност кажува дека Е во природата неможност да се направи дете. А сексот не служи само за размножување, секој има различни желби и потреби.
"...да ги образуваат преку нивните изродски :redcarded мислења и тврдења дека тоа е сосема нормално." Па да, сосема нормално е, не сум геј, па го мислам и трвдам тоа.
Да ти донесит син ти , зет.
Среќн/а ќе си? Ќе го поддржиш? Што ќе го прашаш- кој го примат, кој го дават? На колешките, колегите,комшиите, комшивките, роднините ќе им кажиш- леле синот мој шо убав дечко имат фатено "мвах". И ти сам/а не ги подржуваш и ги сакаш понастрана од твоето општество, само не си доволно информиран/а што сакаш и што значи таа психолошко ментална пореметеност кај изродите. Морална норма е тоа од која сме застрамени и згрозени, зато кажав нема да им судам, ама ако некој ги суди јас ќе сум задоволен.
Ако сеуште си мислиш така- терај си со својот став, само подсвесно знаеш дека не е тоа како што го кажуваш.
Хетеро - што брани хомоси:eek
Еминем- го поддржува Миле Китич во неговиот нов албум, со зборовите: Браво Миле обожавам турбофолк.:banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Да ти донесит син ти , зет.
Среќн/а ќе си? Ќе го поддржиш? Што ќе го прашаш- кој го примат, кој го дават? На колешките, колегите,комшиите, комшивките, роднините ќе им кажиш- леле синот мој шо убав дечко имат фатено "мвах". И ти сам/а не ги подржуваш и ги сакаш понастрана од твоето општество, само не си доволно информиран/а што сакаш и што значи таа психолошко ментална пореметеност кај изродите. Морална норма е тоа од која сме застрамени и згрозени, зато кажав нема да им судам, ама ако некој ги суди јас ќе сум задоволен.
Ако сеуште си мислиш така- терај си со својот став, само подсвесно знаеш дека не е тоа како што го кажуваш.
Хетеро - што брани хомоси:eek
Еминем- го поддржува Миле Китич во неговиот нов албум, со зборовите: Браво Миле обожавам турбофолк.:banghead

И сега ти мене ќе ме убедуваш дека јас не знам доволно? НИКОГАШ нема да се гадам, срамам, осудувам, згрозувам, да стојам настрана од хомосексуалците. А особено ако синот ми е еден. За почеток имам пријатели геј, меѓу кои најдобриот. Не ми прави никаква разлика каква сексуална ориентација има.

• Ми се допаѓа
Реакции: Markov and Elence

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
И сега ти мене ќе ме убедуваш дека јас не знам доволно? НИКОГАШ нема да се гадам, срамам, осудувам, згрозувам, да стојам настрана од хомосексуалците. А особено ако синот ми е еден. За почеток имам пријатели геј, меѓу кои најдобриот. Не ми прави никаква разлика каква сексуална ориентација има.
Заклучив дека си девојка.

Не сум надлежен јас да те едуцирам за хомосексуалноста и нејзината психологија.
По вакви небулозни испадни заклучив дека немаш ни дете, не си родител.
Во знак на револт од темава си креирав потпис односно факинг факт, што кога ќе го прочиташ ќе ти ги разграничи димензиите да си најдеш уште подобри пријатели.
Бај д веј хомосексуалците нивната сексуална ориентација ја имаат копирано од животни.
Од кавалерство ќе ја прекинам дискусијата да не оди на твој терет, цитирај ги нивните барани права ќе ги дискутираме,
доколку сакаш да ги изучуваш одредена група дебили кои се сметаат за посебни во општествово.
За право си земам да ги плукам со фактот дека на твојот пријател, патлакот му се полнит со крв кога ќе ме види мене како си ја врзувам патиката,и наместо да се восхитува на твоите облини тој ужива во твоите танги и прслуци.:kaka

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
131155771756206_large.png

гледам дека не сум се надоврзала на темава :) жално а имав толку да кажам ама ај :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Markov and DarkPassenger

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Убаво викаш. Затоа не ми соли памет, особено не за мој пријател. И најважно од се, какво сакаш образование можеш да стекнеш, не ме интересира. Но карактерот од друга страна, е тоа е она важното. Шириш омраза и маваш на празно... ќе добие омраза назад. ;)
Види вака сега госпогице.
Хомосексуалноста и погрешен став за религијата, првенствено се мои теми на разговор, кој јас ги класифицирам како коратерална штета во општеството. Немој да мислиш дека ова ми е прва форумска дебата, премногу знам за горенаведените.
Интелегенцијата се стекнува со учење но и размислување за прочитаното односно нешаблоснко учење, каде како престиж достигнуваш свои теории за истите, базирани врз факти, примери и аргументи.
Образованието ти ја подобрува лингвистиката, обемот на твоите разсмисувања и поширок поглед кон светот. Не за џабе постои и секој задолжително е приморан да се школува.
Карактер хмммм. Бон тон= перфектен. Свој став и свое мислење -како што јас го респектирам твоето мислење и не упатувам навреди кон тебе така и ти треба. Доколку не постои контрадикција диалогот би изгледал монотоно, значи одреден левел на тензија на соговорниците но без упатување лични навреди.
Карактерно не се ни знаеме, не биди сигурна дека ќе имаш лошо мислење за некој што имаш цитирано 2-3 постови на одредена тема каде вашите ставови не се согласуваат.
Уживај во дискусијата на форумот, креацијата на хејтерите, квази изреки од незнајковците, селектирај подфорум каде сметаш дека си доминантен, но никако не се соживувај со пишаното. Ниските удари се најкич ствар на форумџија.
Ако сакаш да го опишеш мојот карактер без да ме навредиш, идеален збор претставува "тврдоглав". Но јас тврдоглавоста ја сметам како доблест.

Пс. За лична навреда во дискусија, ликовите се санкционираат со бан. Барем така е во другите форуми. Не е барање за бан, само те замолувам биди фина уз разговорот. Омразата е производ на демократијата, секој има право нешто да сака и нешто да мрази.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Види вака сега госпогице.
Хомосексуалноста и погрешен став за религијата, првенствено се мои теми на разговор, кој јас ги класифицирам како коратерална штета во општеството. Немој да мислиш дека ова ми е прва форумска дебата, премногу знам за горенаведените.
Интелегенцијата се стекнува со учење но и размислување за прочитаното односно нешаблоснко учење, каде како престиж достигнуваш свои теории за истите, базирани врз факти, примери и аргументи.
Образованието ти ја подобрува лингвистиката, обемот на твоите разсмисувања и поширок поглед кон светот. Не за џабе постои и секој задолжително е приморан да се школува.
Карактер хмммм. Бон тон= перфектен. Свој став и свое мислење -како што јас го респектирам твоето мислење и не упатувам навреди кон тебе така и ти треба. Доколку не постои контрадикција диалогот би изгледал монотоно, значи одреден левел на тензија на соговорниците но без упатување лични навреди.
Карактерно не се ни знаеме, не биди сигурна дека ќе имаш лошо мислење за некој што имаш цитирано 2-3 постови на одредена тема каде вашите ставови не се согласуваат.
Уживај во дискусијата на форумот, креацијата на хејтерите, квази изреки од незнајковците, селектирај подфорум каде сметаш дека си доминантен, но никако не се соживувај со пишаното. Ниските удари се најкич ствар на форумџија.
Ако сакаш да го опишеш мојот карактер без да ме навредиш, идеален збор претставува "тврдоглав". Но јас тврдоглавоста ја сметам како доблест.

Пс. За лична навреда во дискусија, ликовите се санкционираат со бан. Барем така е во другите форуми. Не е барање за бан, само те замолувам биди фина уз разговорот. Омразата е производ на демократијата, секој има право нешто да сака и нешто да мрази.

Штом сметаш дека ниските удари се најкич ствар на форумџија, тогаш не ги давај. Демек само јас тебе те навредив, па заслужувам бан?
Јас од лично искуство ти кажувам мое мислење. Убаво штом си дискутирал на други форуми за темава, сигурно си научил многу работи и си упатен човек.
Како што велиш, доколку не постои контрадикција дијалогот би изгледал монотоно. Јас си кажувам мое мислење, го почитувам твоето се додека не стане лично, како оцрнување на личност блиска до мене, а која ти воопшто не ја ни познаваш.
Си нашол на бик да му објаснуваш тврдоглавост :nah
господине

плус, атеист сум, гајле ми е за било која религија

• Ми се допаѓа
Реакции: Markov and Scars31

jovanKH2O

Староседелец
1 март 2012
54
82
1,018
Заклучив дека си девојка.
За право си земам да ги плукам со фактот дека на твојот пријател, патлакот му се полнит со крв кога ќе ме види мене како си ја врзувам патиката,и наместо да се восхитува на твоите облини тој ужива во твоите танги и прслуци.:kaka

Edno razmisluvanje do tebe gospodine. Vo red e da imas svoe mislenje i stav kon nesto, sto e prilicno dobro za sekoja idividua, no nekoi raboti se zadrzuvaat vo sebe i ne se iskazuvaat vaka vo javnost. Na forumot ima sekakvi licnosti koi sto se opredelile za nivniot status. ( ne go smetaj ova kako i jas da sum eden od niv) no so ovaa recenica bi se navredile i ne bi se cuvstuvale ubavo. A normalno deka dokolku ne ste pod ista seksualna orientacija ne bi te gledal taka dokolku ti se "odvrze vrvkata od patikata" . Mene ovaa recenica mi e mn apsurdna, zatoa sto Dark passenger kako moja devojka, imase pravo toa sto ti go kaza zatoa sto kako sekoj covek koj sto si go brani svojot prijatel taka i ona svojot. I EDNO POTENCIJALNO MISLENJE OD MENE DO TEBE DA TI POTENCIRAM VO ODNOS NA TAKVITE LUGE. Sum sedel vo drustvo so nejziniot prijatel bidejki ona go znaese pred mene. Toj nikogas ne me poglednal taka, zatoa sto znae kakva seksualna orientacija imam kako i sekoj drug. Sigurno dokolku znae deka si "streight" ne bi te gledal so tie oci. Iskreno taa nejzija navreda kon tebe do nekade ja opravduvam bidejki ti prv ja navredi i izrevoltira so toa sto potencira, namesto tebe da te gleda kako si gi "vrzuvas vrvkite od patiki" , toj da uziva da ja gleda nea vo nejzinite "tangi i prsluci " sepak treba poubavo da se iznalizira i prethodno da se razmisli sto ke se kaze, zatoa sto sekoja navreda ima i reakcija ;)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Штом сметаш дека ниските удари се најкич ствар на форумџија, тогаш не ги давај. Демек само јас тебе те навредив, па заслужувам бан?
Јас од лично искуство ти кажувам мое мислење. Убаво штом си дискутирал на други форуми за темава, сигурно си научил многу работи и си упатен човек.
Како што велиш, доколку не постои контрадикција дијалогот би изгледал монотоно. Јас си кажувам мое мислење, го почитувам твоето се додека не стане лично, како оцрнување на личност блиска до мене, а која ти воопшто не ја ни познаваш.
Си нашол на бик да му објаснуваш тврдоглавост :nah
господине

плус, атеист сум, гајле ми е за било која религија
Прв болд. Се прочитав себеси единствено каде те споменувам тебе е во мојот потпис кој гласи како факт: Бројот на хомосексуалците константно расте, иако нивните тестови за бременост секогаш се негативни. Бидејќи можеш да прифатиш дружење со истите несмасно те поврзав за зголемување на пријателства.
Тоа ти е како фактот дека постојат 20 милијарди кокошки во светот, и нивнот број постојано расте.
И уште еднаш со Еминем и Миле Китич, каде се декларираш како хетеро а ги браниш хомото.
Во ниеден друг контекст не те имам вметнато.

Втор болд. Во секоја реченица генерализирам група хомоси, педери, лезбејки,односно само еднаш го потенцирам твојот пријател што наведов во примерот каде патлакот ќе му се наполни со крв додека пред него врзувам врвци.
Нема тука навреда, не е ни пцовка ни погрден збор. Само претпоставка дека сум привлечен за него со тоа што сум машко.

Трет болд. И јас се декларирам како атеист односно сум(кабалист), но имам преголемо знаење за религиите не за друго да им мрчам на темите со цел да ја достигнам тензијата на правилна дискусија. Се разбира и после 3-4 години дискусија јас сум атеист и тој верник, како што и овде ќе биде пример јас сум контра хомо, ти немаш против, не верувам дека си лабилна личност што преку виртуелна дискусија ќе влијаам на тебе.

Госпогице.:)

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
да знаете јас што мислам... ама ај ќе си почутам :spin

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Само претпоставка дека сум привлечен за него со тоа што сум машко.

Се е во ред, твое мислење. Но не претпоставката ти е грешна. Тоа е исто како да тврдиш дека на еден стрејт маж, сите жени му се привлечни и автоматски дека ќе и се пушта на било која. Ми ја сфаќаш поентата?
И за тебе сум госпоѓа, мажена сум за jovanKH2O. (happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: jovanKH2O