Да ти донесит син ти , зет.Ги бранам бидејќи познавам геј луѓе кои се нормални, среќни и паметни. Маж без мажественост? Верувај знам многу мажествени хомсексуалци кои не се приметуват, односно, не се однесуват како жени, ниту пак се облекуваат, ниту пак имаат грам фаминизам во нив. Поради тоа, не збори кога очигледно не знаеш.
Се бламираат пред камерите? Ти тоа викаш? Добро штом така мислиш, твое право. Јас не гледам никаков блам.
Нека направат деца? Па и една жена и маж често не можат да имаат деца, што всушност кажува дека Е во природата неможност да се направи дете. А сексот не служи само за размножување, секој има различни желби и потреби.
"...да ги образуваат преку нивните изродски :redcarded мислења и тврдења дека тоа е сосема нормално." Па да, сосема нормално е, не сум геј, па го мислам и трвдам тоа.
Среќн/а ќе си? Ќе го поддржиш? Што ќе го прашаш- кој го примат, кој го дават? На колешките, колегите,комшиите, комшивките, роднините ќе им кажиш- леле синот мој шо убав дечко имат фатено "мвах". И ти сам/а не ги подржуваш и ги сакаш понастрана од твоето општество, само не си доволно информиран/а што сакаш и што значи таа психолошко ментална пореметеност кај изродите. Морална норма е тоа од која сме застрамени и згрозени, зато кажав нема да им судам, ама ако некој ги суди јас ќе сум задоволен.
Ако сеуште си мислиш така- терај си со својот став, само подсвесно знаеш дека не е тоа како што го кажуваш.
Хетеро - што брани хомоси
Еминем- го поддржува Миле Китич во неговиот нов албум, со зборовите: Браво Миле обожавам турбофолк.