Фустани

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,838
6,527
1,153
Градибачалник на Прибој
Гонзо, фустани ти се брат во мода, поготово овие модели.
Прас фустан, со перовидни елементи во тврда агрегатна состојба- трска. Голема предност на фустанов е што не остануваат флеки, само може да ти се исуши на есен (недај боже да ти се исуши на јавно место , ќе останеш гол).
fustani.jpg

Исто така бисерен расеан фустан кој има 32 458 бисери, и замисли вкупна тежина на фустанот изнесува само 150 килограми.
Можеш да го користиш за самоодбрана, односно да направиш тегнало и да пукаш со бисери.
fustani1.jpg

И соѕвездие фустан кој на себе има неколку наутикал ѕвезди, неколку астроидни фигури, односно на долниот дел каде е најгусто со овој фустан најлесно се стигнува до астралното патување. Многу е комотен за уринирање, и лесен за перење.
fustani2.jpg
 
  • Like
Реакции: Trouble and JaMi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
Сфи су убави нагоре фустани, обожаам фустани : )
 

Eva

Староседелец
19 февруари 2012
103
100
1,028
  • Like
Реакции: melpomena