Форумски весник

The Countess

Полноправен Член
15 февруари 2012
43
53
18
Elean Donan Castle
Доста амбициозно а гледам и сте мотивирани и разработени но...
...прочитав наназад за некои статии од општа култура и интервјуа со членовите.
Само да прашам ова за општава култура, што отприлика конкретно... музика, спорт, филм...?! Па за тоа нема crnobelo.com?
Ако веќе се оди на весник, мислам дека треба да се избере еден тим што ќе пишува за форумот и неговите членови... ако имате доволно материјал тоа да го спакувате во весник одлично. Ако не, доволен еден подфорум каде ќе се сместуваат интервјуата, и такви некои креативни текстови поврзани со оваа заедница.
Секое добро. :)

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Да се навратам на муабетот од претходно. За сите што сакаат да ги видат онлајн изведбите на сите 9 броја на Б-магазаин, во најдобра резолуција и со топ насловни (посебно деветката :D ) на линкот подолу. Верувам ќе уживате.

http://issuu.com/badijala.com/docs

Да непоменам повторно дека сето ова е индифидуален авторски проект на околу десетина различни главно средношколки и средношколци во периодот од есента 2010 до пролетта 2011. Излегувани се како месечници со доста вложен труд во нив... Се надевам некои од работите таму претставени ќе ги прифатите и имплементирате во вашите статии и графички решенија.

bmagazin.jpg

Snape

Истакнат Член
14 февруари 2012
285
401
63
29
Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry
Луѓе САОПШТЕЊЕ :rofl
Статијата за Архитектура и градежништво е слободна.. а дел од неа поточно само за Скопје ќе пишува Coelho .. јас ќе го пишувам досието ама нема да кажам на кого :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Coelho and Selma

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Колумната се крчка на тивок оган и ке биди готова за неколку часа.. така да до вечер најкасно ке биди готова

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Колумната се крчка на тивок оган и ке биди готова за неколку часа.. така да до вечер најкасно ке биди готова
Убаво среди ја во ворд и прати ми ја мене. Ако не можеш да ја средеш јас ќе ја средам. :)

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Мојата ЛОКУМНа е готоваи испечена и пратена на дегустација кај уредничката ..... се надевам дека ке ја бендиса...

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ни треба некој за техничка подршка, но ако се пријави да остане до крај.
АКо некој има познавања нека пише овде или по порака, без техничка подршка ништо не правеме.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048