Форумски весник

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,050
6,674
1,153
Big Sur
Ни јас не знам како ја докопав темава, ама дефинитивно е штета што е згасната и ојдена во вечни ловишта.
Со каков ентузијазам е почнато, за одеднаш да спласне без глас. (shake)

Ја видов темата со првиот весник, ама после не знам што се случило, но со оглед на тоа колку бил млад форумов кога почнала фамата, оправдано е.
Ама, сега сме малку позрел форум со поголем број и поконстантни членови заинтересирани за различни области, па добро би ни дошло вакво освежување.
Насловните што ги оставил ШакаЗулу беа најочекуваното нешто на времето на споменатиот форум. На некој начин ги држеа членовите заедно и беа одлични за запознавање, развивање муабет, па дури и дискусии. Секој имаше шанса за делче во целината. Плус, забавно е и опуштено, а тоа е најбитно.
Ако некој е уште заинтересиран, супер би било, ќе помагаме кој колку може.
Па и не мора еднаш месечно, може и еднаш во два месеци да се објавува весникот, таман дури да се собере солиден материјал и свежи идеи.
 

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
430
886
1,103
Ни јас не знам како ја докопав темава, ама дефинитивно е штета што е згасната и ојдена во вечни ловишта.
Со каков ентузијазам е почнато, за одеднаш да спласне без глас. (shake)

Ја видов темата со првиот весник, ама после не знам што се случило, но со оглед на тоа колку бил млад форумов кога почнала фамата, оправдано е.
Ама, сега сме малку позрел форум со поголем број и поконстантни членови заинтересирани за различни области, па добро би ни дошло вакво освежување.
Насловните што ги оставил ШакаЗулу беа најочекуваното нешто на времето на споменатиот форум. На некој начин ги држеа членовите заедно и беа одлични за запознавање, развивање муабет, па дури и дискусии. Секој имаше шанса за делче во целината. Плус, забавно е и опуштено, а тоа е најбитно.
Ако некој е уште заинтересиран, супер би било, ќе помагаме кој колку може.
Па и не мора еднаш месечно, може и еднаш во два месеци да се објавува весникот, таман дури да се собере солиден материјал и свежи идеи.
не се работи само за насловни, влези на линкот во истото мислење и може да ги разгледаш сите броеви онлајн и во целост :)
 
  • Like
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,050
6,674
1,153
Big Sur
не се работи само за насловни, влези на линкот во истото мислење и може да ги разгледаш сите броеви онлајн и во целост :)
Такви утки се случуваат ноќна птица кога пишува. :biggrin
Бев член своевремено, затоа и ги посочив ко пример. Ама некако слаб интересот овде. Штета.
 

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
430
886
1,103
Такви утки се случуваат ноќна птица кога пишува. :biggrin
Бев член своевремено, затоа и ги посочив ко пример. Ама некако слаб интересот овде. Штета.
сега им е поитересно да гп тупат на аск.ме одколку да имаат малку повозвишена перцепција на нештата...
 
  • Like
Реакции: Electra and existence

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,466
1,185
1,133
ја разгледав темава многу интересна работа и јас би сакал да учествувам во создавањето на весникот ЦрноБело