Форумски весник

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Е вака сега..не ве исчитав досега што сте кажале зашо ме мрзи. Извинете ако се повторам со некој член :D

Јас сметам дека е подобро да се даде време за пријавување, да речеме една недела. За таа недела членовите што сакаат да пишуваат во весникот да се пријавуваат и на крај да се изврши гласање. Тие што ќе бидат на првите 3 места (како пример земам), да се постават како новинари на форумот и тие да ги пишуваат статиите што ќе бидат објавени во весникот.
Е сега за дизајнот може да кажат тие што можат да помогнат, па така некако да се почне :)

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
ако треба за спорт за фитнес и такви работи фудбал кошарак формула чек ми ин

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Сега ми текна може да има една страна Мојот град(нешто така) и на кратко нешто за градот и слики од некои места интеренси за посетување.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca and The Tramp

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Сега ми текна може да има една страна Мојот град(нешто така) и на кратко нешто за градот и слики од некои места интеренси за посетување.
за такви работи барај го марик ,,,,

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
јас само да речам - да, супер е идејата
ама не се организирајте преку пп и фб-груба
нека биде сѐ тука во темава и јавно
да нема поделби, некој може се срами да контактира преку пп :D
оти сите тие контакти преку пп, а поготово фб-групата, ја разводнуваат дискусијата овде на форум :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and melpomena

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Вака изгледаше нешто одамна, идеите им беа преголеми , можностите премали... се надевам вие ќе помогнете заедно ваквиот начина на размислување и водење на идеите на онај начин на прикажување по интернет просторот заживеат наголемо... Фајлов во имам случајно во компјутер, имаше подобри и полошо броеви и пред него и после него за да на крај с епрефрли на блогерски начин на поставување на авторски статии и текстови ... сега се за жал моментално е изгубено, се надевам некогаш ќе се врати од проста причина што надежта последна умира...
ps< не е пиратерија со линков, еднаставно 13мб неможам да закачам на сајтов дирекно а не ми текнува на сервер за онлајн пдф моментално....
Код:
http://www.4shared.com/office/pKyNuKgW/broj7.html

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ако некој сака да се пријаве за нешто моќе овде или во ПП кај мене.

Сега за сега има неколку члена.
Ни треба име за весникот- давајте предлози.

Првото интервју е со мене и со Гонзо ако сакате интервју или досие за некој член исто пишете овде.