Фолк челинџ

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Има материјал и за хомоеротски состојби кај народњаци.

Ух ми текна нешто рандом, порано во Јапан нормално самураите биле прафи маши, високи снажни полни со тестостерон, крвави раце и необично обдарени под појас, а нивните жени требало да бидат фини, понизни, нежни како порцеланска фигура, чист естроген и прогестерон.

И кога на самурајот ќе му се присакало анален секс = невестата немала сила тоа да го поднесе пошто нели нежна, ситна и слабичка, туку постоел специјално вработен машки лик за самурајот да си ги задоволи аналните нагони во чмарот на за тоа вработениот лик. И тоа не се сматрало за хомо, пошто хомо биле оние кои "даваат", т.н. давајгазови (party)

• Love
  • Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Дан 11: Најдража авантгардна пјесма.
Нема од женава што не е најдобро. Далеку пред свое време беше.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Песна со најдобро видео, спот со буџет од 10 марки, хунзистанскиот Хулио Иглесијас. Иако на прв поглед делува монголоидно се работи за добитник на награда за најјака џигерица на Балкан. Хејтерс гона хејт !

Жаклинаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа љубаффффф мојааааааааааааааа

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
За 12ти ден ја имаме можеби и мојата најомилена категорија, а тоа е песната со најдобар спот.
Искрено, изборот е ПРЕТЕЖОК, но се одлучив за овој видео запис поради феноменалното едитирање, односно вметнувањето на Слаџана во битните кадри, како и врвниот крај со нејзиното воскреснување од телевизорот кој плови по река.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
12ти дан. Пјесма са најбољим видеом.
Се двоумев меѓу две од ѕвездата, ама после тешко двоумење се одлучив.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Јас одам со „несречни“ дан 13, а тоа е песната за лудување по автопат.
Ова е песна за вожња, за ситно, ситничко вртење коло, за пиење, за расплод, ју нејм ит.
Kinda didn't age well со тоа за Шумахер, ама кој би предвидел.

И да, секако дека од вчера ми се врти во глава уште кога ја прочитав категоријата.
Не, ок сум, супер ми е.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Дан 14ти: Најдража пјесма са животињом у наслову.
SO.FREAKING.FESTIVE.
Башка што со косата е Били Ајлиш пред Били Ајлиш.