Види, види Кити ќе ме замени уште малку за неа
а бе јас со билдери си имам работа, мора да знам
башка нели и јас билдерка сум хахаааа
Види, види Кити ќе ме замени уште малку за неа
а бе јас со билдери си имам работа, мора да знам
башка нели и јас билдерка сум хахаааа
јас почнав секоја ден веќе да одамНе, ти си Фитнес грл, а јас сум фитнес мен ака супермен...хахаха
Инаку едно резиме до сега...
Добро ми оди со топењето масни наслаги, од 10-ти Мај почнува полирање на формата па некаде до 10-ти Јуни само здравје би требало да биде Трајче шредед Па ќе ве почастам со некоја фотка...Во меѓувреме склон на две повреди бев изместил рамо, а и сега нерв на грб Но, се надевам се ќе биде во најдобар ред.
јас почнав секоја ден веќе да одам
болест
Ќе одам уште денес, и после удри бриге на весеље, 1 мај, велигден ќе има јадачка, па од др недела здравје ќе има што да се троши. Вчера правев многу интересни вежби за исчекор, веќе место по три пати, по четири пати ги правам вежбите, и цело време имам нови. Оти имам башка тренинг за гради башка за грб му реков да ми ги спои во еден, и повеќе да вежбам нозе, задник, стомачни друго си е нели.Аииии, немој Кити...сака одмор барем 2 дена неделно потребно им е на мускулните влакна да се регенерираат за 48 часа, знам дека е болест, ама сепак одмарај
Баш се хардкоре.Ќе одам уште денес, и после удри бриге на весеље, 1 мај, велигден ќе има јадачка, па од др недела здравје ќе има што да се троши. Вчера правев многу интересни вежби за исчекор, веќе место по три пати, по четири пати ги правам вежбите, и цело време имам нови. Оти имам башка тренинг за гради башка за грб му реков да ми ги спои во еден, и повеќе да вежбам нозе, задник, стомачни друго си е нели.
Инаку сите вежби од овие ги правам освен онаа на вреќата, само нормално со помала тежина теговите. Другите сите се исти.
немај гајле, еднаш ќе боли и ќе преболи, јас веќе не осеќам, ама исчекор ми е нај добра работа.А ако ти е тешко земи помали тегови од 2 или 3 кг, не мора одма со 5 да вежбаш.Баш се хардкоре.
Иначе тие со теговите( со 4-5 кг) ги правев денес со потклекнување и неможев да мрднам после тоа.
Ми се тресеа нозете после петтото спуштање надоле.
Утре е загарантирано воспаление на мускулите,
ама ако
Како што реков вчера,немај гајле, еднаш ќе боли и ќе преболи, јас веќе не осеќам, ама исчекор ми е нај добра работа.А ако ти е тешко земи помали тегови од 2 или 3 кг, не мора одма со 5 да вежбаш.