Страв од заболекар

King Ogzem

Нов член
10 октомври 2018
5
0
1
25
Здраво Ми се скрши пола заб(7 доле)кој е мртов и се гледа лекот што е го ставала под пломбата, а пломбата си стое.Сега кога натиснам боцка внатре во непцето.Па сакам да ве прашам ако некој знае дали ќе може тоа да се среде со пломба или ќе мора коронка или ќе се вадебидејќитој заб ми се крши 2 пат првоодозгоре сега од страна.Благодарам
 

Кристи99

Нов член
9 октомври 2019
1
0
1
Здраво сакам да прашам вадење на умник дали е болно , анестезија дали боли???? Ви благодарам