до моетоај совет за мене.Како до зенското срце
фала фала но со ако девојката не знае како да доказе и показе дека цуствува несто према тебедо моетотрчајки
зависи од девојката,каков тип на маж сака
според мене,биди секогаш свој,обрнувај снимание и не прави го она што не сакаш тебе да ти го прават...ако треба да биде твоја ке биде ако не,со сила убавина не бива
Добро де, не патиме до толку од деменциа и Алцхајмер.Многу широко поимно прашање...ај општо..никогаш немојте да ја заборавате да ве чека цела вечер пред зграда за да ја земете
ај совет за мене.Како до зенското срце
Жените сакаат да бидат почитувани, чувани и заштитувани. Збунката се јавува тогаш кога моментите: чувана и заштитувана, се поистоветуваат со слаба и неспособна да се грижи сама за себе.Ако женските знаат што сакат јас имам ферари у гража! Најголемата лага што ја кажуват девојките абе не е се до изгледот карактерот е побитен! Голема грешка најбитен и е изгледот ако не си допаѓаш како изгледаш бадијала напнуваш. Сеа ќе фатат муабети пристапи и слично ма ништо од тоа треба само едно најбитно да и се допаднеш и да разбереш дека и се допаѓаш оти се чудни жениве ..