Совети од жените за мажите

Baron89

Полноправен Член
18 март 2012
50
50
18
35
ај совет за мене.Како до зенското срце

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
до моето :trca:trca:trca:trcaтрчајки
зависи од девојката,каков тип на маж сака
според мене,биди секогаш свој,обрнувај снимание и не прави го она што не сакаш тебе да ти го прават...ако треба да биде твоја ке биде ако не,со сила убавина не бива

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and Baron89

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Абе, не треба прво да праша некое машко за совет, па после да се делат совети? :D
Ова повеќе ми личи на листа од работи што женските би сакале машките да ги прават... (shake)

Едит: А добро, конечно прашале. Сега давајте. Мене не ме бива за себе да се оправам. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Baron89

Полноправен Член
18 март 2012
50
50
18
35
до моето :trca:trca:trca:trcaтрчајки
зависи од девојката,каков тип на маж сака
според мене,биди секогаш свој,обрнувај снимание и не прави го она што не сакаш тебе да ти го прават...ако треба да биде твоја ке биде ако не,со сила убавина не бива
фала фала но со ако девојката не знае како да доказе и показе дека цуствува несто према тебе

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Многу широко поимно прашање...ај општо..:D никогаш немојте да ја заборавате да ве чека цела вечер пред зграда за да ја земете
Добро де, не патиме до толку од деменциа и Алцхајмер.:giggle
Да го преформулирам прашањето иако мислам дека го сфати: Како да престане машкото да мисли на минатото, а повеќе да се сконцентрира на она што следи?

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
631
93
ако ви се свиѓа некое девојче, битете упорни, ама не замарајте..
нем случајно да напињате у дено по 623765926р542 пати за на кафе, да се видете и др..
не и пишувајте (не и се јавувајте ) цело време, така по ретко колку да и дадете до знаење дека мислете на неа.... :)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје

Зависи за кое срце се работи :):zelen
Секоја девојка паѓа на некои одредени нешта, а добрите љубовници секогаш знаат што со која да направат и кажатза таа да биде освоена :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Baron89

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Никогаш ама никогаш не започнувајте реченици со зборовите: „Да не бев јас, ти... “ , сакајќи притоа да ѝ посочите колку е среќна шо ве има, односно колку многу научила покрај/од вас, колку сте ѝ го подобриле светот во кој живее итн итн....
Ова прво ми текна, веројатно оти страшно ме нервира.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and UnFleur

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Ако женските знаат што сакат јас имам ферари у гража! Најголемата лага што ја кажуват девојките абе не е се до изгледот карактерот е побитен! Голема грешка најбитен и е изгледот ако не си допаѓаш како изгледаш бадијала напнуваш. Сеа ќе фатат муабети пристапи и слично ма ништо од тоа треба само едно најбитно да и се допаднеш и да разбереш дека и се допаѓаш оти се чудни жениве ..

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Ако женските знаат што сакат јас имам ферари у гража! Најголемата лага што ја кажуват девојките абе не е се до изгледот карактерот е побитен! Голема грешка најбитен и е изгледот ако не си допаѓаш како изгледаш бадијала напнуваш. Сеа ќе фатат муабети пристапи и слично ма ништо од тоа треба само едно најбитно да и се допаднеш и да разбереш дека и се допаѓаш оти се чудни жениве ..
Жените сакаат да бидат почитувани, чувани и заштитувани. Збунката се јавува тогаш кога моментите: чувана и заштитувана, се поистоветуваат со слаба и неспособна да се грижи сама за себе.
Да, карактерот е многу поважен. Да, изгледот е тој што привлекува на почетокот. Ама изгледот се менува кога ќе се отвори устата. Нема правило и нема прецизен рецепт. Не можеш да натераш никого да се вљуби во тебе, ниту можеш да одбереш во кого ќе се вљубиш и тука нема врска дали си машко или си женско.