Совети од жените за мажите

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Ај еден совет...за мажите..
Ако сакате да фатете некоја девојка...само бидете упорни..слатки зборови и малку повеке внимание на почетокот се доволни било која девојка да падне на искушението..Нормално ако барем малку од малку и се допаѓате на почетокот...А после се ке оди во вода и внимание и зборови слатки..ама таа па може ке се затреска..или ке ве откачи за везден :rofl

Behemoth

Полноправен Член
8 мај 2012
30
14
8
Какви се тие „слатки зборови“? Зашто повеќето од девојките што јас ги познавам не сакаат такво лигавење?
Сакав истото да го пишам,секоја чест,види они го сакаат тоа само што на крај нема да го цени и ќе те гледа како веќе заинтересиран,а подифолт секогаш ги сакаат тие што најмалку трчаат по нив(y)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А очекував нешто посериозно од темава... ј***ш га.
Ке биде и тоа:)
Не лигави зборови,односно не биди слаткоречив повеке од потребно...самата ситуациа и профилот на личноста ке ти покаже колку треба,само ти на сето тоа додади еден степен плус...и нема да погрешиш.

• Ми се допаѓа
Реакции: ГоспоТ

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
^ ееј јас баш не се согласувам. Зашто да не каже некој Те сакам ако навистина го чувствува тоа? Велиш на почетокот, па и мене некој да ми каже те сакам од првиот состанок или во текот на недела и слично прво ќе се чувствувам глупо, затоа што ќе знам дека тоа не е така!.. Не можеш некој да сакаш ако не поминеш извесен период со таа личност. Јас сфаќам која ти е поентата, демек ако ни кажат те сакам ние ќе си играме со нивните чувства? Една девојка не ја прави цела популација на женски ниту едно момче на машки. Ако гледаме така и ние да им кажеме на некои момчиња дека ги сакаме никој не ни гарантира дека тие ќе си поиграат со нашите чувства и ќе не откачат тогаш кога најмалку ќе очекуваме. Значи машки - женски, сите сме исто, се зависи од карактерот и воспитанието. И не, не гледам причина да не кажам те сакам ако навистина го чувствувам тоа. Ако не ризикуваш, никогаш нема да добиеш;)
Заборави да напоменеш дека го сакаш.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ego streaming 24/7.

Пишете бе нешо као што сметате. Индиско Оревче ја почна добро темава.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Добро бе ај вака.
Шо би советуеле машко да заборави?