Ние бевме кај чешмите од 6:20 до 7 и нешто и тоа баш на чешмите потпрени.јас убаво на фб на групата прочитав во 6 не во 6 и пол ама нема врска.... битно убаво сте си поминале...
Ние бевме кај чешмите од 6:20 до 7 и нешто и тоа баш на чешмите потпрени.јас убаво на фб на групата прочитав во 6 не во 6 и пол ама нема врска.... битно убаво сте си поминале...
Знам дека сте биле Nighty ми кажа.. јас него го видов во 6 и 20 ама јас веќе бев во кола и си одев.... другпат...Ние бевме кај чешмите од 6:20 до 7 и нешто и тоа баш на чешмите потпрени.
Епаа до недела има уште 1 недела...Бичу недељом. Некој поупатен да ме упати шо како?
Би сакала , ама во Битола сум веќе неколку дена и тука сум во наредниов месец денаВо недела во 19:00 во парк на исто место значи ОСУМ чешмичкиНегооо сакам да кажам дека би ми било мило ако се собереме повеќе членови, на пример да дојдат и Luckky во 7 попладне значи не в 5
Ана-Каренина исто така сакам да ја запознаам, parvati ако не дојде не е човек, пошо ради неко и се ораганизираме
990Freak исто така, заедно со Д Даре по руку
Јас, Hip.Hop_MKD, Bum-Bum че, slb_bobo и DisturbeD сме сигурни, се надевам и Марија и Nighty ќе не дружат како претходниот пат
Saladin сега те прочитав, ќе ни биде мило да не дружииииш
![]()
Јас не го пуштам векене, не ме сметајте мене. Нема да можам да дојдам и ве молам да ме поштедите од прашања зошто и како. Нема да дојдам на ниедна собиранка повеќе.