Собиранки.... (договарање - тука)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
хахаххахахаха што убаво си се изнасмеав.. како расипан телефон сме со ова договарањево... ние убаво си поминавме, тапа сте сите што не дојдовте а можевте и немавте оправдана причина да го направите тоа :Р ама и без вас ни беше убаво... нареден пат сите во поголем бројјј да се цртате пред пет, седум, три, дванаесет и колку чешмички сакате и во колку саат сакате па може тогаш и ќе се договориме и најдеме :) хахаха

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Наредна е во недела (не утре туку наредната) уште сега да ви кажам, немојте после да биде абе мислев дека е во среда ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Марија

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Јас ти тој ние вие тие, не се сеќаваш? :rofl
Јас, Бум Бум, Бобо, Дистрбд, Марија И Најти (ако го знаеш, а не го знаеш) :mstickle
Дајј бе не издавај тајни :)
Леле Траблл...тоа не се кажува ...кои сме си биле за нас сме си биле...што сме праеле само ние си знаеме...битно пропуштиле хахаха :rofl

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Леле Траблл...тоа не се кажува ...кои сме си биле за нас сме си биле...што сме праеле само ние си знаеме...битно пропуштиле хахаха :rofl
Не бе остај ги, нека им е криво ]:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
па добро и ја требаше да доам али немав кеш јбг....
и мислам дека треба да се знае кој сте биле а шо сте праеле тоа е више натаму интима....од кај да знаеме
на се може да те наведе паметот нели :p:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
па добро и ја требаше да доам али немав кеш јбг....
и мислам дека треба да се знае кој сте биле а шо сте праеле тоа е више натаму интима....од кај да знаеме
на се може да те наведе паметот нели :p:zelen
Може може....не викам не :)
Абе што сме си праеле за нас сме си праеле..лелејј...
ако те интересира што праиме дојди и види ...не е забрането хахах..
За др мислев не конкретно за тебе

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
јас убаво на фб на групата прочитав во 6 не во 6 и пол ама нема врска.... битно убаво сте си поминале...