Собиранки.... (договарање - тука)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Најверојатно не бев таа пошо едно 15 минути седев на една клупа па после вртев кругови наоколу па после на друга клупа седев ама на видик да ми е фонтанчето, ко да демнев некој бев:D
Јас мислам дека знам кај се собираа и дека ги видов беа тројца машки и едно девојче со зелена блуза, на бегање поминав од таму ама реков ај да не се избрукам кај три чешми требаше да се чекаме, ништо за нареден пат ќе си знам. -.-
Да, тие бевме.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Хахаахахахахаха значииии Ана-Каренина ме изнасмеааа, не си тачна значи бооооожеееее.... :rofl Кои црни 3 чешми кои курчеви карики хахахахаа лелеее сега се прибрав ама неможам да прекинам да се смеам жими сееее :frantic:rofl Јас убаво си пишав во еден пост кај се чекаме и уште побитно ВО КОЛКУ СААТ што и Luckky не разбрала како што треба, ти слушај го и понатаму 4FUN па после ние ќе сме ти криви што не си не нашла или пак, на Лаки што дошла уште во 5 ипол а ние кажавме во 6 ипол... Епа едно нешто ќе ви кажам, баш ми е гајле што не дојдовте од една единствена причина што сте многу смотани :D и друга ствар како што кажа и melpomena фала богу постои ПП и има "абе овој ми е број така и така е работава доаѓам, не доаѓам...." AМАН! :gjavol

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија and Bum-Bum

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Хахаахахахахаха значииии Ана-Каренина ме изнасмеааа, не си тачна значи бооооожеееее.... :rofl Кои црни 3 чешми кои курчеви карики хахахахаа лелеее сега се прибрав ама неможам да прекинам да се смеам жими сееее :frantic:rofl Јас убаво си пишав во еден пост кај се чекаме и уште побитно ВО КОЛКУ СААТ што и Luckky не разбрала како што треба, ти слушај го и понатаму 4FUN па после ние ќе сме ти криви што не си не нашла или пак, на Лаки што дошла уште во 5 ипол а ние кажавме во 6 ипол... Епа едно нешто ќе ви кажам, баш ми е гајле што не дојдовте од една единствена причина што сте многу смотани :D и друга ствар како што кажа и melpomena фала богу постои ПП и има "абе овој ми е број така и така е работава доаѓам, не доаѓам...." AМАН! :gjavol

Кај реков јас дека вие ми сте криви? -.-
Реков дека неубо разбрав кај три чешми и таму чекав.
Како и да е се надевам дека убаво сте поминале а мене ова ќе ми е ум за друг пат да се читам убаво мислења.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Како и да е се надевам дека убаво сте поминале а мене ова ќе ми е ум за друг пат да се читам убаво мислења.
Или да не читаш што тропа овој Фанов удрен, сами ми те збунил :nah(hug)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Ти си чекала кај Ѓорѓи Колозов кај чешмата со три шепурки,а они биле кај таа со 10 на сред парк:nerd

• Ми се допаѓа
Реакции: Ана-Каренина

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Ти си чекала кај Ѓорѓи Колозов кај чешмата со три шепурки,а они биле кај таа со 10 на сред парк:nerd

:rofl хахахаааааааааааааааааа....таа од кај шо чекаше магарето ли да излези, или што беше....:rofl
ѓаволот кога го зафркаваше...

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
За тие што не не нашле..Криво ми е..
Повеќе среќа следен пат...
Инакуу ние супер си поминавме...барем мене ми беше сууупер :)
И такаа....
Следен пад ПОГОЛЕМА посетеност...не сите да се вадите со обврски (nod)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
:rofl хахахаааааааааааааааааа....таа од кај шо чекаше магарето ли да излези, или што беше....:rofl
ѓаволот кога го зафркаваше...
Мхм коа не ги пушташе да полнат вода дека Дорчо му влегол во едната шепурка а во другата опашката му се гледала,ѓаолцка работа:eek

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio and Kitty