Да, тие бевме.Најверојатно не бев таа пошо едно 15 минути седев на една клупа па после вртев кругови наоколу па после на друга клупа седев ама на видик да ми е фонтанчето, ко да демнев некој бев
Јас мислам дека знам кај се собираа и дека ги видов беа тројца машки и едно девојче со зелена блуза, на бегање поминав од таму ама реков ај да не се избрукам кај три чешми требаше да се чекаме, ништо за нареден пат ќе си знам. -.-
Хахаахахахахаха значииии Ана-Каренина ме изнасмеааа, не си тачна значи бооооожеееее.... Кои црни 3 чешми кои курчеви карики хахахахаа лелеее сега се прибрав ама неможам да прекинам да се смеам жими сееее Јас убаво си пишав во еден пост кај се чекаме и уште побитно ВО КОЛКУ СААТ што и Luckky не разбрала како што треба, ти слушај го и понатаму 4FUN па после ние ќе сме ти криви што не си не нашла или пак, на Лаки што дошла уште во 5 ипол а ние кажавме во 6 ипол... Епа едно нешто ќе ви кажам, баш ми е гајле што не дојдовте од една единствена причина што сте многу смотани и друга ствар како што кажа и melpomena фала богу постои ПП и има "абе овој ми е број така и така е работава доаѓам, не доаѓам...." AМАН!
Или да не читаш што тропа овој Фанов удрен, сами ми те збунилКај реков јас дека вие ми сте криви? -.-
Реков дека неубо разбрав кај три чешми и таму чекав.
Како и да е се надевам дека убаво сте поминале а мене ова ќе ми е ум за друг пат да се читам убаво мислења.
Ти си чекала кај Ѓорѓи Колозов кај чешмата со три шепурки,а они биле кај таа со 10 на сред паркКај реков јас дека вие ми сте криви? -.-
Реков дека неубо разбрав кај три чешми и таму чекав.
Како и да е се надевам дека убаво сте поминале а мене ова ќе ми е ум за друг пат да се читам убаво мислења.
Ти си чекала кај Ѓорѓи Колозов кај чешмата со три шепурки,а они биле кај таа со 10 на сред парк
Мхм коа не ги пушташе да полнат вода дека Дорчо му влегол во едната шепурка а во другата опашката му се гледала,ѓаолцка работахахахаааааааааааааааааа....таа од кај шо чекаше магарето ли да излези, или што беше....
ѓаволот кога го зафркаваше...